podobro da ne ja otkriev temava,postojano nesto prasuvam nov spored pred prvata upotrema kako go tretirate?dali treba nesto posebno cistenje?
majki ,moze e nadvor od tema no da prasam,so sto da go iscistam plehot??Nov mi e go cistev so sungerce i malku sjaj imase prsti na nego sto go motirale ,i se mi se zamacka
Не се зафркавајте со тоа средствата, на другарка ми и протече машината за перење. Само со оцет и сода!
od setec e kupen ,100 evra ,ubav e da,samo loso e za cistenje barem dodeka ne mu najdam nekoj marifet sto bi se reklo
Да земеш од ДМ фаќач на боја и да ги испереш уште еднаш за да пробаш дали ќе се средат? Не сум пробала вака, ама можеби ќе функционира. Или пробај прокисни ги алиштата прво некое време во Вениш за бели алишта.
Со што ги перете микрофибер крпите? Имам 2-3 мали крпи, сакам на рака да ги исперам, па не знам дали смеам да ставам омекшивач или смеам само со прашак. Ја имам оваа дилема затоа што во продавницата каде што ги купив ми кажаа дека при перење на микрофибер, не смее да се става омекшивач.
Помош Феминки, закиснав алишта на рака и една блуза тегет боја ми пуштила и сега крем ленени панталони летни ми се измастени на некои места. Што да правам, ве молам за совет
Девојки на бели панталони ми се истури еспресо, лом ги направив!! До 5сум на работа така да ќе се исушат пет пати до тогаш. Некој трик како најефикасно да ги исчистам без да останат флеки?
Бели платнени патики,одвнатре се шарени.Е сега кога ке ги исперам не се вапцани ама додека се сушат,шареното одвнатре ми пушта и однадвор белото е како валкано.Незнам што даправам.Ако ставам во патиките додека се сушат од тие марамчињата што ги кажувате од дм ке помогнат ли?
Женички еднo шушкaвo пaлтенце ми изгoре oд сoнце и имa кaкo бледи флеки врз негo.Прoбaв дo се нo ништo не пoмoгнa.Пoмoш?