Каде можам да купам или да ми сошијат чаршафи за трпезариска и за клуб маса? Масите ни се со прилично поголеми димензии од вообичаените, па сите што сум ги нашла по продавнициве се со помали димензии од тие што мене ми требаат.
@MIA-SK во Стокомак маркетот имаше едни со солиден квалитет и беа прилично големи. Мислам дека да си одбереш материјал каков сакаш и да однесеш на шивачка ќе ти направи.
Тука има неколку лајфхекс http://www.youbeauty.com/fitness/11-easy-ways-to-get-deodorant-marks-off-clothes/
Дали имате искуство со вградните плотни за шторет толку ли се нежни што од тава за пржење може да се изгребаат?
Не се греба толку лесно да се јас ја имам скоро две години и не се гледа дека ми е изгребана и јас си ја изгребав ненамерно
Девојки/жени, ми треба помош. 1. Со што да ислистам поголема точка од пенкало на жолта штофена гарнитура? 2. Со што се чистат фугите во купатилото? Немаме типична туш кабина, туку само изѕидано корито и стакло нагоре. Хелп!
@happygirl пенкало со ништо не се чисти.., а ако го најдеш лекот кажи и јас да ја исчистам гарнитурата
Критики и мислења за проточниот бојлер од Делимано? Дали може лесно да се прикачи и после лесно да се извади? Дали брзо загрева вода?
Јас го користам година ипол. Овој инокс моделот, нискомонтажен. Ептен сум задоволна. Брзо постигнува температура. Топла вода во секое време. За монтажа не знам да ти кажам. Како е монтиран така си остана.
Фала ти многу. Мене ме интересираше дали лесно се монтира, да не мора да се прават големи промени бидејќи сум под кирија. И плус кога ќе се отселам би сакала да го извадам, да не го оставам тука.
се монтира исто како обична чешма и треба црево од кај шо ке земеа вода исто како и обичната има различни должини ке си измере мајсторот што ке ја монтира и ке си земе соодветно и плус треба штекер за струја таа нискомонтажната треба да имаш и дупка на судоперот
Помош, каде да купам мали навлаки за стол само за долниот дел? Порано имаше како тепихчиња едни... Утре сум на слава им ветив дека ќе им купам ама не знам каде да барам... Ве молам за помош!
Ќе проверам денес ама барам да не се како чергичиња... И ветив на баба ми и се зезнав... Ќе почнам да внимавам што им ветувам на пензионери...