Изработуваат модели и по порачка. Требало претходно да се информираш каде може да најдеш, а потоа да ветуваш. Со пензионери нема играње
Девојки со што ги чистите чешмите во купатило? Јас до сега со милф и се чисти, но со туш чешмата мало морген ми е... Едвај се чисти, два пати ја оставив да постои пастата и џабе. Чаре?
Девојки со што ги чистите чешмите во купатило? Јас до сега со милф и се чисти, но со туш чешмата мало морген ми е... Едвај се чисти, два пати ја оставив да постои пастата и џабе. Чаре?
Јас со арф ја чистам и со сунѓерче, од оние за садови што се, малку тријам и убаво се чисти. После со топла вода плакнам и со сува крпа пребришувам.
Dali prasuvas za bigor faten na cesma? Ako imas problem so natalozuvanje na kalcium togas stavi i limontuz ili rastvori alkoholen ocet so voda i poprskaj ja. Pocekaj malku da odstoi i posle zacisti ja.
Пробај и со раствор од сода бикарбона и алкохолен оцет. Во некој сад стави оцет, малку вода и 2-3 лажички сода бикарбона. Штом ќе почне да пени, потопи го тушот. Ние дома веќе почнавме скоро се да чистиме на овој начин. Не се труеш со хемикалии, праи дезинфекција и чисти се.
Гледав на фб едно видео и баш испробав - нанесов на чешмата кечап, отстои 15 мин и истрив со насапунето сунгерче и навистина блескаше
Феминки, можете ли да ми дадете препорака за добар сервис за чистење? Некои со кои сте имале искуство во Вашите домови по можност... Ви Благодарам
Џенскиии хелп! Нз кај да се обратам, прво на памет ми дојде нормално тука. Машината за перење алишта не ми ги повлекува омекнувачот... Пустевме, буричкавме со Петре еве и втора тура заврши, пак си стои неповлечен. Има едно минијатурно дупче мислевме тоа е, па со игла пробав , неќе.
Не туку дупи ако ти е под гаранција. Исто правеше на мајка ми машината излезе дека била со дефектен програматор и затоа не го повлекува. Горење машина.
Па и оваа е Горење ама нема гаранција. Праисториска е, можда генерација сме . Дома таа што ја имам нова и плус суши, сајлент што ти знам таму, не ја бива баш, а оваа пере, растура. Јас реков и кога ќе се селиме ќе ја земам и сега ова ме зезна...
Имам самсунг машина за перење алишта стара 8год. Последните 10тина перења ми останува омекнувачот во преградата. Го истурив неколку пати, измиено, проодно се ко што треба. Не за друго инает ме фати, кажувајте чаре