Знаете ли како се користи машинава за перење?Немам користено ваква со горно полнење,а во смештајов има ваква.
Женски ми треба помош околу избор на правосмукалка. Дајте совет и од која сте задоволни. Цена до 200е.
Zdravo... Barav soodvetna team za ova prasanje, nemozev da najdam pa se nadevam nekoj ovde ke mi odgovori... Sakam da prasam IMA li nekoj iskustvo so omeknuvaci za alista od lenor izlegoa nekoj novi kako zrnca vosok...? Da ne znae nekoj kako se koristat i dali voopsto se omeknuvaci?
Prvoto krukce ti e temperatura... Od 30 do maksimum t.e. 90 a drugoto krukce ti brzina na vrtezi... Prva vtora Greta brzina I t.n. Krugceto ti e centrifuga samo ako sakas da GI podisusi, a cvetceto e samo so omeknuvac da GI omekne. kazanceto so tri kapki e plaknenje. Se nadevam ti bev of pomos
Омекнувач е. Се става заедно со алиштата во машината, која сакаш количина, и се перат нормално, со детергент по избор. Еве ти и видео
Анат само со зрнцава алиштата не се меки, ама убаво мирисаат. Парфем за алишта е. Затоа и се препорачува да се комбинира со омекнувачот. Го купив јас, морав да поробам иако е скапичок. Убаво и интезнивно мирисаат алиштата да, ама брзо и ќе ми се потроши како што гледам . Дали 5-6 перални ќе издржи едно пакување. Не се испати во секоја машина да се става, пошто сега лето секако се перат алишта на едно носење. Ќе го користам ама само за специјални пригоди алишта или за ќебиња/ постелини.
Можеби, не знам. Не користам омекнувачи, ниту пак ова би го купила. Само одговарав на членката погоре.
Девојки, жени, хелп ми! Нова сум во домаќинлуков и правам грешки кај ќе стигнам, али битно се трудам. Ги чистев со жица оние плотните од шпоретот, и шо ми текна не знам, го пројдов капакот. Ама се испогреба, испопаѓа белата боја, изгледа ко флекосан.. Прашањето ми е: - Како и дали може да се поправи тоа?
Здраво , дали некоја може од помош совет , Ја пуштив пералната стандарт се подесив , течен детергент во посебното делче во фиока ставив , и само што почна да работи почна вода да излева од фиоката одоздоле ,како врти , си течи , и сега престана , дали да а исклучам или оставам до крај , и да следам реакција ? Што можи да е ? Дали грешка наместено делот за детергент , или премногу ставив , или до неа :/ нова е година дена супер функционира до сега ..
Едвај пишувам, кажувајте лек за раце што печат од лути пиперки... Мислам дека со вода само го влошив ова... Премногу пече. По грешка ми се погодија лути пиперките....
Пробај со ацетон, прво на помала или скриена површина во случај да се оштети материјалот. Или пак со Циф/ Арф. Или паста за заби со сода бикарбона. Едно мора да успее
Не ни беше во план, ама пошто има многу комарци, ќе мораме под хитно да купиме комарници за цел стан. Ни требаат за прозори, за врати, за клизни балконски врати и фиксни за во купатилата. Имате ли вие по дома комарници, какво ви е искуството: кои се најдобри, од кај ги купивте, колку им е цената? Немаме идеја ни кај да бараме, ни колку коштаат, па секоја информација супер би ни дошла.
Од искуство би ти препорачала да побараш во фирмите за PVC столарија. Тоа се роло-комарници, а цената се одредува од м2.На лице место земаат мерка, прават пресметка, ги изработуваат и ги монтираат. Твое е само да платиш и да бидеш спокојна од инсектите
Со кое средство ја чистите рерната од електричен шпорет?Чистев со сода и оцет ама не се чисти убаво.Препорака за некое ефикасно средство
Пробај со Авакс. Со него чистам и задоволна сум. Други хемиски средства за рерна не сум користела и не можам да ти препорачам.