Го има во сите железари, лесно се наоѓа. И многу е јак, ептен силно лепи, на ѕид имам лепено нешто и после кога сакав да го тргнам ја откорнав бојата од ѕидот.
Да, таков лепак е го имаме купувано по железариите, а сега Живееме Германија и исти таков најдов и го користам.Некогаш меѓу две лоши рааботи го одбираме помалку лошоото. За нас лично подобри ни се лепенките отколку дупки ви ѕидот.
Девојки ... како да решам проблем со машина за алишта? На периоди знае алиштата да НЕ мирисаат на ништо и покрај тоа што ставам ариел и ленор... зимоска беше вака па се оправи и еве сега пак... ја пуштив на 90 степени со сода и киселина два пати и џабе ....помагајте
Мене во последно време не ми го влече омекнувачот. Имаме Siemens машина за алишта. Скроз го извадив целото тоа со преградите за прашак и омекнувач, убаво го исчистив, ама пак не го влече. Не знам што да правам. Некој совет?
Флеки од течност за балончиња од сапуница?? Со омино бјанко пробав,со сапун за флеки..пто хемија ќе беше ова ..страшно...буквално кај што му се истурило абе лом ..скроз се познава..
од вие висечките пластичните корнизи ке го употребите само делот кај шо има шини со средството на фармаси за рга и каменац одма ваде се става неразредено у прскалка и нашприцај
Здраво Ке ве молам да ми кажете како се пушташе машината за перење со сода и оцет зашто не го прима омекшивачот ? Знам имам читано ама сум заборавила точно колку се става и каде ?
Девојки ве молам за помош....сите чаши кога ги мијам после сушењето имаат низ нив како шарки...една по една ми се шараар како гребаници а досега ова ми се нема случувано...мијам на рака. .