зимски и летен начин е тие кругчињата се вртат ама нејзиното енма врска со тоа едноставно немаат канали прозорите
се надевам знајш дека секој вработен влече на некоја страна која шо он смета оти е ок страна наше е да се информираме што сушара зема ако не е тајна?
Каква тајна,ја имам ставено во што последно купивте На Горење зедов , но не по убедување на вработените, туку по куп прочитани рецензии, искуства. Едноставно Мидеата ми беше "непознат терен" и не ми се ризикуваше да останам без алишта. Сепак 10ка за дизајнот имаат.
женце купив машина за перење мидеа 9кг А+++ со инвертер мотор за белите ми беше како ке ги изпере имав едни крпи што бришев надвор тераса плочки лимови плехови од цело зимо можеш а замислиш какви црнила Кога ги изра се чудев како може толку бело да не се познава ни точка од црното Ја викам алал нека и се парите
жени не знаев каде да го поставам прашањево, темава најпогодна ми изгледаше..дали можеби знаете како одат цени за монтирање лустер?
па од 500ден не би требало повеке да ти земе е сеа завис колкав лустер на шо ек се монтира плоча гипс картон има нека довод на струја жица
Ефикасен начин за чистење фуги? На едно место ми се потемнети. Цела колекција на средства направив. Пробав: Саво, средства против бигор 5 различни, Пулирапид, Глос за мувла, Арис против флеки, уште солна што не истурив и варикина. И ефектот на сите овие е маааааалку ги подизбеле. Не се гледа ама мене ме нервира оти знам дека е потемнето.
ме интересираше затоа што имаме многу прост лустер купено со 3 чашки...и еден мајстор ни побара 1300 ама не прифативме..некако премногу ми беше
ке ме блогсловуваш дур си жива најди некоа шо порачува од фармаси и порачај си од средството за бигор и рѓа поефикасно нешто до сеа не сум сретнала купи пробај и пиши ми тураш од средството на фугата и само со сунгерче поминуваш низ фугата исто важи за сите вас со имате стакло на туш кабините ни стругање ни ништо прскаш и плакниш
Очајно ми треба помош. Ја перев јакната на дм по протокол, опција Синтетика на 30 степени. Се си беше во ред, само што јакната беше голема убаво наполнета, а сега тоа внатре со што и да е полнета се направија како топки и некаде е празна, некаде полна. Дали можам некаде да ја однесам да ја средат?
Привремено решение додека не се најде што е проблемот: едно капаче(од омекнувач) прашок стави во алиштата и така ја пушти, во делот за полнење стави само омекнувач(доколку го влече) исто се перат алиштата чисти. Јас често така перам и на работа така ги переме алиштата од таму ми е идеата.
Од висока центрифуга може да е така направена, обично кога е мокра е таква , после со сушењето пак си е во стара форма...Пред да ја спружиш да се суши можеш да ја исчукаш, истресеш убаво и во текот на сушењето на некоку пати протреси ја..некој става тениско топче ама тоа немам пробано.
Не знам од каде си, во мојот град има човек кој ги фарба со некоја боја, јас обично носам стари фармерки избледени и ми ги прави црни како нови скроз.