Јас најпрво ставав средство специјално за плотни и после 10мин. минам со ножето(немај гајле неможеш да ја оштетиш, јас и грубо минев). Ако немаш средство помага и сјај за садови.
Здраво девојки мака мачам со ептен светли сјајни плочки бели. Ги чистам со оцет и уште еднаш ги поминувам со вода, онака чисти се светат ама кога добро ќе се загледаш има како линии и точки по нив, значи буквално се познава како сум поминувала со џогерот. Некој совет како да не остануват такви траги?
И кај мене на мермер се познава од оцедот. Никако не испевав да изџогирам без траги. Затоа сега користам Дезинтал и Ајакс во комбинација.
Со какво и средство да бришеш пак ќе се познава бидејќи минеш на мокро, цеди го убаво џогерот капка да не паѓа од него или пак на некои плочки мораш да минеш и со суво отпосле.
Средство за дезинфекција. Го има во аптека, а откако почна работава со коронова и по маркетите и дм може да се најде.
Пробај ставај некоја голема стара крпа со нив. Јас така правам зашто не живеам во мк и тука имаме машина за перење на цела зграда и не е дозволено патики да се перат. Веројатно крпата ја збира водата, супер се така речиси суви ги вади
Помагајте. Не знаев каде да го поставам прашањето. Сега на кујната видов мал глушец. Не знам како влегол, се смрзнав од страв, маж ми спие. Избегав во спалната кога го видов и не ми се оди во кујна пак. Леле умрев. Што да правам?
Јас на твое место би изнајмила хотелска соба. Од таму би се јавила во служба за дератизација и не се враќам дома додека не ми гарантираат дека гнасотата не е веќе таму. Мртва сериозна сум.
Навистина не знам Многу ми е жал што минуваш низ ова. Од срце посакувам што поскоро да најдеш решение