Многу средство ставаш. Пробај со пола капаче оти тие садовите на џогерот се мали и треба помалку средство
Луѓе мојата мрсна флека од ѕидот не се извади сеуште. Пробав со талк (Бекутан) трљав тогаш и џабе. Кажете чаре пошто ја го глеам у ваљак и боја.. Да пробам со оцет ама да не падне бојата? Глејте какво е.. Ко у штала да сум родена да му е.м..
Ми треба помош околу мушички во кујната.Како може да ги елиминирам,веќе ептен ме нервираат.Ако нема некое овошје да се соберат тогаш се на зидот залепени.
Не фрлај храна или расипано овошје во корпата во куњата, само сув отпад фрлај се друго надвор. Иначе пробај со тоа средството за прозорци бришење тоа прцкачето, напрцкај ги, ќе ги снема.
ако мислиш дека се од орхидеите пресади ги во нов супстрат орхидеите види во други црепови да не имаш се создаваат од многу влажна земја
Во тава готвевме еден рецепт со туна Го прочита упатството позади? На моето средство пишува едно капаче, не сум сигурна сега дали во пола литар млака вода дали во литар млака вода дали во пет литри. Прочитај го. Јас и една капка капнувам, исти џогер имаме значи, и пак замачкано ми е. Не знам како да изџогирам, а да не е замачкано и да не се крене ламинатот.
Во тава готвевме еден рецепт со туна. На секое пржење сега смрди на туна. Со што да ја исчистам тавата? Скоро една недела помина. Ја миев со жешка вода и сјај сто пати ама џабе. Да не треба да ја фрлам сега? Финта? И уште еден огромен проблем имам. Цела облека од дете е со флеки. До сега перев на 90 степени со сите средства за флеки што постојат. Па една жена ми рече со ексенција да ги покиснам 10 мин па пак на 90 ги пуштив. Исти се како што беа, нит се смалија на 90, нит флеки излегоа, нит боја, освен на две бели елече и палтенце на нив излагаат флеките цело време. Флеките се од какао, чоколадно млеко, пудра, манџи... Не знам како да ги спасам, скоро две машини, јас додека ги оправам веќе смалени се на дете ама сакам да чувам за второ дете или да ги подарам. Нови се, носени максимум 6 месеци. Спас?
Арис де грас е средство за отстранување маснотии од секаков вид површини, но често е употребуван и за чистење флеки од алишта. Исто има и авакс средство за флеки стрикно на алишта, во розово шише е тој. И двете ги има во секој маркет.
Како да ја отстранам фолијата на вратата? одамна стое и сонцето сигурно што ја печело не се трга, трга се ама по малку прсти ми паднаа. Топла вода прскав ама нема којзнае како фајде.
Жената не живее во Мк. Арис де грас и Авакс со сигурност го немаат, за жал, тоа се мак производи. @gjoker4e и јас мислам да ја пробаш оваа техника, но и со сода бикарбона пробај (на пример освен да додадеш во водата и да зовриеш можеш и на суво да истриеш). Содата упива миризби.