Кажете спас од бубачки Овие се едни големи кафени као си големи антени напред Имаат и крилја, подлетнуваат, и кафени се И смрдат на оцет кога ќе ги убиеш. Кажете ми како да се спасам од нив пошто секој ден убивам по 2 вакви
Гугл вика да не ги убиваш, туку исфрлаш. Да користиш лаванда во домот за да не доаѓаат. И ќе се случело нешто убаво во домот, тоа значело. Се разбира ако станува збор за смрделка, описот на неа ме потсеќа. @Vojdana да каже што пишува во упатствито, со колкава количина на вода се раствора?
Како да исчистам тава, има мрсно како лепливо ништо живо не се вади. И со топла вода и сјај три пати пробав Со одмастувач пробав исто И никако А не треба да го стружам тавчето со жица бидејќи го купив доста скапо и е нелепливо Ама ова не знам што му стана ептен како лепливо (((
На тераса се. Среќа нема внатре уште ниедна дојдено.Ги убивам у секунда чим ги видам. Еех колку дошле и прошле ништо убаво ми се нема десено уште
Може не треба да ги убиваш. Ја ете не знам како може бубачка да носи среќа ама ете, сепак пробај, не ги убивај, може така го убиваш убавото.
Професионално прскање со инсектицид. Зависно колкава инфестација имаш. Раид би ти бркал работа само ако се работи за неколку.
Хахахаја можно е @GrimTheReaper ќе пробам. Ама треба надвор да прскам Од надвор негде доаѓаат.Језиви се едно кафе не можам ко човек да испијам
Јас кога прскав, ми испрска и на балкон. Една мува проба да се приближи до врата, изглеа нешто и се сврте, се препрчи одма на четири нозе. Еве неколку месеци, ќора бубачка немам по дома, раат сум. А не е воопшто скапо, раидот е околку 200-300, ова околу 500-600. Така да и да сакаш нема да видиш жива бубачка.
Совет како да растегнам волнени панталони? Исперени се, иако не требало. Не се којзнае колку стеснати, ама има разлика. Кога ќе ги облечам изгледаат како хеланки наместо прави панталони како што треба да личат. Се би пробала, сакам да си ги спасам
Јас еднаш исправ волнена блуза, излезе минијатурна и почнав да ја тегнам со раце и да ја тресам силно. Се врати во иста голема и ја оставив да се досуши. А вака суви не знам.
Ова значи дека не се мокри местото и нема потреба од испирање или е нешто како детергент и треба да се плакне ?
Може. Има посебен премаз што ќе треба да се нанесе над бојата и потоа бела. Само што со светло сива нема да има некој особен проблем.
Како да исчистам кока кола од ѕид??????!!!!! Не го приметив кога ја зело и одма му се истурила и се распрскала низ цел ѕид... Нз дали ќе се исуши. Крајно тапети ќе ставиме друга финта не знам...