Една е околу 300 и нешто мислам. Ама навистина убаво брише. Имам уште една, но не е како таа на ФИНО. Многу убав материјал е. Одамна ми е, веќе една година ја користам, како нова е. Кога ќе исчистам прозор, да ти е мерак да гледаш низ него, како да нема стакло. Секако плус средство за прозори.
Да прашам нешто мож е глупо... Екстракт од малина ми треба ама да биде во прав.. Постои ли воопшто? Течен екстракт сум видела во шишенца, ама во прав дали има?
сликни ја крпата имам една многу убава мислам дека за истата пишуваме се скапав барајки у мое село ја нема
Знае ли некој за претапацирање гарнитура (петосед) отприлика која цена е. Чисто онака да се ореинтирам.
Ај совет ќе ве молам. Вчера ставив да перам шарени алишта и место на 40 степени сум ги пуштила на 95. Ова првпат ми се случува, не знам како сум можела таква грешка да направам. Откако заврши машината видов дена на 95 перела. Е сега, гужвани се, не знам дали со пеглање ќе успеам да не бидат гужвани. Совет? Да ги преперам пак на 40 степени? Што да правам?
Ништо не им е, ако сакаш испеглај ги со пегла ако сакаш препери го, јас би ги испеглала. На 95 се уништуваат долгорочно ако периш, а од едно пуштање нема гајле.
Подобро е да пробаш да ги испеглаш зашто со повторно перење ќе се доизгужваат. Ако нешто ептен не се пегла, остави го да покисне во ладна вода и омекнувач и без многу стискање да се исцеди. После ќе се испегла полесно.
Имате ли препорака за некое средство за одзатнување мијалник во кујна? Нешто што стварно функционира.
Мистер мускуло, јас туш кабината ја отнувам со тоа. Треба да отстои подолго време, разјадува се што ќе му се најде на патот. А има и на алиекспрес, едни како прачки со запци, се пикаат во дупката и вадат од внатре.
Cevomix. А можеш и да ја извадеш цевката и убаво да ја измиеш бидејќи доста ѓубре се собира меѓу тие ребрата.
Помагајте зошто полудев Ставив нови тренерки на перење во машина,долните црни горната темно розева. Кога се испраа горната беше исфлекана од долните. Полумокра ја сѕавив пак со прашак со светли алишта во машина ама не се испра. Кажувајте како да ја средам зошто ќе си пукнам од мака . Имам Омино бјанко за флеки ама излупено е упатството
Здраво,ме интересира каде се продаваат самолепливи тапети пример во 1 пакет по повеќе и да праќаат по карго?Доколку може да ми пратете линк од страна каде што има тапети.Благодарам однапред.
Ве молам за помош! Парка палтенце во темно зелена боја го исправ само еднаш и бојата избледе. Сега изгледа како да е старо 10 години. Има ли шанси со нешто да му ја вратам правобитната боја?