Испери ја пак, стави повеќе омекнувач и закачи ја на закачалка и развлечи ја. Зависи до материјалот ама мене повеќето вака ми се враќаат.
Волна нешто така е .. некако како да немам верба дека би се вратила ама би го пробала ова ..ти благодарам ❤️
Не знам хемии колку би помогнале. Пробај со сајла или доколку може да се одвртат па да ги исчистиш така. Веројатно има талог насобрано од храна, па тоа мириса. Кај мене лесно се одвртуваат, па ги чистам темелно на неколку месеци со сајла внатре.
Со абразив. Намачкај, остави малку (2-3 мин) и истриј со грубата страна од сунѓерчето. Мене ми успева. Имаше едно средство во ДМ за одмастување на рерни, често и со него флитав, ама од што е јако, мислам дека ноктите ќе ми попаѓаа.
Фала ти ќе пробам и со ова. Го имам средството дома ќе пробам и со ова. Може ли да ги извадам решетките од аспираторот и да ги ичистам со истото средство од ДМ? Фала ви многу ќе пишам што се покажа најефикасно кај мене.
Можеш. Ги имам јас чистено така. Или со Дипло/Фрош за одмастување извадија нашприцај почекај и измиј.
Sredstvo za crni plocki vo kupatilo?aman sekoja kapka se poznava pa i nekoi delovi bigor odi pa iscisti
На нови црни фармерки ми капна малку пудра за лице. Флеката и после 2 перења не излегува, а изгледа дека пробав да ја избришам со влажно марамче има како избелено кругче. Прашањето ми е, каде да најдам црна фарба за текстил и дали мислите дека тоа би помогнало? Или ако имате друг предлог како да го решам ова?
Има текстилна боја во Дм видов.Можеби со црн маркер би се прикрило ама не знам како би изгледало потоа