Имате ли перено Адидас Терекс во машина? Мм ги направил лом. Си ги чисти на рака , ама сега не верувам дека ќе се средат само со поминување со кпрче.
Дафи, од страв да не ги оштетам со вода и четка чистам секогаш кога ми се екстремно извалкани чизмите. А, обично со крпче ги чистам. Гледам по нет викаат на 30°-40° со сосем малку течен детергент и на најмалку вртежи за во машина, ама не сум храбра за тој чекор.
Си ги среди рачно. Барем лесно се чистат. Јас сум храбра, ќе ги пуштев на рачно перење, ама ќе смараше додека не завршеше машината. Па ај викам посигурно да прашам.
Zdravo, sakam da prasam kaj mozam da najdam ovde kaj nas vakvo slicno za perenje tepisi i mebel? od amazon e i mnogu go falat ama ne znam za poracka i cenata e povekje od 200$ i dali vredi bez da se vidi nekako sube mi e da poracam ova i golema tezina ima?
Zdravo na site. Sakam da prasam ako ima nekoja od vas venicialki roletni da mi kazete sto koristite i kako gi cistite. Vi blagodaram
Види на Karcher колку чинат ама исто добри се многу,можеш на Јутуб да видиш исто има видеа.Не се сеќавам која членка мислам иста таква имаше купено
Сина маица потурена со црвено вино.два пати преперена испрскана со АРИС, СОДА БИКАРБОНА, БЕЛО ВИНО .... HELP
Ништо посебно не помага -Сум ги “туширала” -Сум нарачувала специјална четка ...Претежно кога бришам прозори и нив ги прскам и ги вртам и во обратен правец за да ги исчистам и двете страни Мн лоши за одржување