Ве молам препорака за чистење на надворешниот дел на аспираторот,иноксот? Со што и да го поминам се познава каде што поминала крпата...едно време со Санисан за дезинфекција успевав да го средам ама сега не ми успева..целиот е како замачкан
Во маркет реплек хубо да видиш дали сеуште го има. Или на... https://eshop.wurth.com.mk/sprej-za-nega-na-prohromski-povrshini-400ml Вурт држи и бензиска Лукоил ама вакво не ми се верува да држат.
алиштата ми добија чудно сивко сина нијанса а нови се прв пат ги перев само на бели беше пералната пуштена. начин како да ги избелам пробав пошо стоеја во доместос и вода 24 саата и повторно нема промена
две маки- 1) флека од масло за јадење на црвена блуза 2 ) флека од црвено вино на сина маица хелппппп
Од сите сум задоволна. Сега често се Финиш и Феири на акција, па земам од нив. Инаки и тие од Кам ми се сосем ок.
Некоја фина феминка да ми каже со каkво средство се чистат металик фрижидер и шпорет и да ми ги скрати маките?
Zdravo Bi sakala da mi ptedlozite sredstvo za cistenje na mat sivi plocki vo toale Posle cistenje mi izgledaat kako voospto da ne e iscisteno
Во кам 50 - 60ден. Распрскувам со џогерот оставам две мин и бришам без никаква употреба на сила . Смрди н оцет ама подобро тоа отколку маката што си ја тргав.
Сама си одговарам хха на црвена блуза вчера пробав со апче за машина ја истрив флеката и ја исправ блузата на 40 степени излезе се без оштетување , за иднина да се знае