Имав темни фармерки што мајка ми ги ставила на перење (не знам каков прашок и на колку степени), кога ги видов исушени имаа бели линии по ногавиците и избледеа. Дали можам некако ова да го поправам или џабе се отпосле?
Ne pomaga. Od pocetok na koristenje na masinata koristam tecen prasok za crni, tecen prasok za sareni alista i kapsuli za beli alista.
Neznam kako e mozno ama ja izgorev plotnata na kujnata na dve mesta ednoto stana kako balonce znaci se podu a dr mesto izleze parcence care nekoe?
Da, toa i celo vreme stoi kaj mene, skoro i da ne go vadam posto se so tecen prasok peram i beli i crni Na ova mislis?
Да, кај мене се спушта надоле како преграда, и во просторот што останал се става течен прашок. А кај омекнувачот ако стиснеш на пуш се вадела кутијата за да се измие, исчисти, ако случајно не знаеш дека јас скоро дознав инаку цело време го стискав тоа додека ставав ленор појма немав зошто ама како плавушине пишува пуш и туркаш.
Епа можно е и мене ми се случи сега брзо,а баш ја чував пошто слаб квалитет ,не ставав жешко,ама не промислено инстиктивно ставив жешко.Има да си нарачаш по мерkа во магацини за материјали каде има ,или прашај кај што изработуваат кујни.
Vo legen stavi vanish, ili so belite alista stavi od tie maramicite color catcher+ vanish ili ako e skroz bela maickata vo legen so varikina, jas taka gi izbeliv. Site nacini uspevaat
Каде можам да најдам топка за течен детергент? Немам таков додаток за фиоката кајшто се става прашкаст детергент.
Ми се скрши индукциска плотна. Готвејќи месо на пареа го ставив капакот на другата страна каде што е исклучена. И се направи вакум. Кога пробав да го извадам распука се скрши дупка има.. Ќе покрие гаранција вакво нешто или да спремам парички? Некој ако поправал знае ли цени? На горење е..
Знам, но сепак ќе пробам.. Ме интересираше некој друг ако имал искуство за скршена плотна дали му покриле..
Гаранцијата не покрива механичко оштетување, со сигурност. Како ти се скрши? Ме уплаши искрено да ти кажам. И јас имам индукцикска на горење, па да знам како да ја пазам.