не знам зошто црните фармерки секогаш имаат бело по нив после перење. кај грешам? и со што да ги испрерам да им се врати бојата?
Со прашкаст детергент переш? Така 2-3 пати се имам зафркнато ќе снемам течен/перничиња и ке сум ставела прашкаст и оди после пак дупла работа пуштав да ги исплави за да се исчисти белото.
Да, со Ариел.. Имам Первол течен за црни но не ми се свиѓа како ги пере затоа.. Идам накај ДМ сега, дали нешто од таму може да ми помогне.?
Мислам дека до прашокот е. Земи перничиња или друг течен. Ако се обелени, земи боја баш во ДМ има црна и тегет.
Или течен детергент за црни или капсули за перење алишта, има во ДМ за обоени алишта. И уклучи дупло плакнење на алиштата. Ариел кај нас е тешко ѓубре од прашок, не се раствора и остава бели траги.
Поомош. Мат кујна и плакари со што чистите? Цели се со линии како сум поминувала, мислам уште попрљаво изгледаат...
Не знам со што си поминала ама еве јас со било што да ги чистам после поминувам со универзалното средство за повеќе видови површини на Пронто.Еве баш со ова и преубаво чисти,ниту една линија не се познава
И моите се моментално исто ама од бел поликолор.Јас само со топла вода поминав со сунгерче и после со сува крпа и супер се чистат. Е сега ако тие во боја пробај прво со некои од абразивниве средства Арф Циф Фрош би требало со нив да се исчисти.
Таблети за миење садови и сол за машина за садови, кои ги користите и од кои сте задоволни? Ние ги користевме тие од кам, ама изгледа ги нема веќе, не можеме да ги најдеме во последно време. За парите беа супер квалитет
Изпилени се негде и нема чаре Има лепак се става на плочка и се лепат живи ,има стапици од поефтина варијанта