Елиминатор на несакани бои од dr. Beckmann, во сите маркети. Може две ќе ти требаат за цела машина. Вади секаква непожелна боја. Вениш и други чуда не пробувај, џабе е.
Како да исчистам собна врата на која има делови од мат, frosted стакло? Она непроѕирно како заматено стакло. Кога поминав со обично средство на деловите од мат стакло се познава како ишарано.
Женски, од кај може да порачам гумирани стазички, тие за во тоалет шо се, барав на фб ми излегуваат овие шо се сеа новите гумирани теписи?
Да прашам овде. Не најдов соодветна тема. Ако не нека го префрлат модераторите прашањето? Има ли некој искуство со оваков депилатор за алишта? Чисти ли влакненца и онакви топчиња од волна? @gjoker4e Пробај го на Алкалоид за мијалници. Портокалово шише е Gloos пишува. Мм работи тамо во хемискиот дел. Чудо од средство е,а можеш секаде да го ставаш Посебно влакна како топи во када хаха.
Јас го имам и чисти. Од алиескпрес ми е купено. Сеа треба да поминеш повеќе пати ама збира ѓубре, се гледа разлика.
Завеси на колку степени и вртежи перете? Прв пат ми е..млада домаќинка сум, па ми е страв да не се искинат
Дома се потат во долните делови во некои соби, нема многу вода за со крпи да сме, ролетни надворешни и венецијанки имаме
Isprav jakna so perduvi na express daily na 30stepeni, sega e tenka i perduvite kao tutka se na sekade.. dal da ja odnesam na hemisko il, se nadevam ne ja unistiv
Ај помош за очајнава домаќинка Ми паднало блузиче од синко и не сум го видела имаше како мувла на неколку места.Го перев 3 пати,го вриев и што ти не не излегуваат точките никако.Има некоја идеа или совет што да пробам или во канта да оди?
Ajde pomos za uste edna ocajna domakinka...dali e mozno plastikata od sifonot vo wc da se izgrize od pastata na Limes???
Кажете ми со што чистите Нутри Булет?Го имаме со години. Ама приметувам дека чашката е засмрдена веќе.Последниве година дена, после употреба мириса убаво, одма ја мијам со сјај, ќе се исшуши и ја затварам.И наредниот ден смрди гнасно, не знам како да објаснам, на стоена храна мириса.А се` е исчистено, и секачот и чашката.Рачно, во машина сегде.Кога треба да го употребам, од шо смрди ми се згадува и смути и се.Или да си купам нова чашка?Дајте идеа.
Откако ќе ја измиеш немој да ја затвараш, затварај ја само кога има потреба (кога правиш смути), кога ќе завршиш изми ја и остави ја да диши отворена до следно правење
Ко ке не прајш ништо, никогаш не ја затварај, би требало да го снема, можда во последно имаш правено нешто со појак мирис...
Или остави го полн со топла вода и сијај нека постој малце, после изми го и остај го така да се луфтира