Пробај како Кбр што ти рекла, дозерката од течниот детергент да ја ставиш во бубањот. Или па барај на гугл/јутрјуб спрема моделот на машината дали има некој сличен проблем и како го решил.
Не знам колку ти е од помош, ама јас вакви залепив, секако многу попрозирни и не овој дизајн, и убаво изгледаат многу затоа што никако не успеав да направам нешто за гребаниците..
Како да извадам флеки од црн спреј за кондури,додека прскав кондури, не заприметив дека патиките ми беа блиску ,и сега на нив има како точки мали
Жени помош на плоча од шпорет (имам од тие со керамичка плотна) ми се залепи фолија и не знам како да ја извадам да не го изгребан шпоретот сепак керамика е , некоја идеја?
Да пробаш или со рапавко сунѓерче и некое абразивно средство или незнам дали смееш да користиш од тие малиѕе стругалчиња за плотни па да видиш дали ќе излезе
како да не ми се прават вакви чорапите бе сите ми се вакви со чупки.Од перењето е, ама не знам зошто. Претходно не памтам дали нешо памучно перевме па да останало у гумата. Аа не, послено опремата за вежбање ја перев. Дај кажете решение, 10 пара чорапи ми се заебаа, срам ми е да одам ваква