Јас спасот го најдов кај средство од Арис, пишува БИГОР со големи букви во сиво шише. Околу 100-110 ден е ама прскам и со сунѓерче одма вади
Најактивни сте ми тука Каде може да најдам да купам патент? Порано ги гледав на секој чекор сега никаде не гледам. Ми треба светло розев околу 35см
Жени ај малце помош. Како правите да ви мирасаат алиштата на омекнувач и кога ќе се исушат? Ќе ги извадам од машина и се супер, убаво мириса, ама кога ќе се исушат надвор се се губи и мирисот на прашок и омекнувач. Сите комбинации на прашаци и омекнувачи се пробани и стварно многу се нервирам незнам кај грешам...
Здраво, Купив течен детергент ариел, ме интересира дали капачето се става во машина со алиштата? Нели треба да е зелено? но на детергентот капачето не е такво..
Тука низ форумов имам прочитано за некои марамици од дм се ставале во сушарата. Прашај во дм ќе ти кажат
Да ги има парфемирани се се ставаат во сушара, незнам кплку се ефикасни за оставање на мирис на алиштата
Јас користам само савекс течен детергент и облеката ми мириса многу убаво,на чисто, ама нема јак мирис, туку онака дискретно. Омекнувач не користам. Јас па не сакам кога мирисат алиштата од таму далеку на омекнувач.
Нема потреба, никогаш не сум го ставила капачето во машината. На Ариел имаше обично бело капаче како на сликата и над него друго зелено. Само во последно секаде се без зелени капачиња, веројатно сега се веќе такви.
Жении, дали имате видено некаде завеси ама од оние како конци шо се пуштени така, не е стрикно перде ама лепо изгледа..
А можеш да пробаш намрсто омекнувач да ставиш од тие парфемите за веш ги има во ДМ по долготрајни се, јас имам купено еднаш на бисс таков од локален маркет и убаво нирисаат и трае подолго од омекнувач
Обично кога ми фали сол во фиоката долу ми ги дава така обелени, достави максимално колку собира сол, додај вода и види ќе има ли разлика
да пробаш со нешто за флеки и нежно да протриеш, ако е јако средството за флеки разблажи, или ако не е некоја јака флека со влажна марамица
Како да исчистам флека од Нес на тепих ??? Одма истурив кисела вода па Глос за теписи триев се исуши и многу се познаваше. Го поминав со сјај и прашок за алишта минимално излезе ама се гледа уште