Да пробаш да го истриеш со некое средство за флеки што третираш и да преплакмеш со вода и крпа би требало да се исчисти со средство за флеки
Авакс за флеки, розе амбалажа е со пумпица. Испрскај, остави некое време и со влажен сунѓер протриј после. Чоколаден прелив од кремав тепих само со него извадив.
На инстаграм ми излезе видео за дамки од дезодоранс...хидроген мислам со сјај за садови помешан,прскаш, да отстои и излага. Е сега види побарај дали беше сигурно хидроген
Имам една кожна долга јакна со крзно внатре. Пред да почнам да го користам Еуцеринот многу се потев и сега крзното мириса внатре. Како да ја исперам а да не ја уништам мноогу скапо ја платив. Пробав со сунѓер и прашок али пак мириса.
Помош!!! Во перална со светли алишта случајно сум ставила црн чорап и сега се ми е бојадисано. Има ли спас за алиштата?
Пробај со ова, мене ми успевало Инаку јас за секој случај на секое перење ставам од марамиците од кам и супер ми бршат работа
Девојки пеглата за алишта ми уништи бела маица целата е со жолти флеки, од што може да биде тоа? Пеглата е Тефал на пареа, дали има нешто со што може да се исчисти внатре, претпоставувам дека има нешто гадно внатре оти од надвор е чиста немам ништо залепено.
Стави и оцет на местото каде ставаш вода и стисни го копчето за да пуштиш пареа (сега нз каква е твојта мојата има и вода низ дупчињата да пушта) и нека помине оцетот може бигор фатила или зарѓала така ќе се исчисти бар кај мене е така
Јас ја освежувам со средството од фармаси за мебел што е, го растварам во вода и со крпа ја пребришувам цела ако имаш од каде да нарачаш земи си го супер е и не само харнитура и столици и фотељи и се што ми е пд мебел штов со тоа поминувам
Devojkii aj ve molam za pomos, imame sprat vo zemja znaci podrum i tuka imam kujna ama mnoguu se prajt vllaga i mirisat na vllaga. Sto mi predlagate da pram barem malku da go sredam toa
Препорачајте некое екстра добро средство за одзатнување одвод во кујна? Што и да стаам, за кратко време пак полека се затнува.