Jas vaka pruzham Novi alishta,odnosno onie Kade shto ne sakam da mi se poznava shtipkata:gji vratam od naopaku ,gji redam na pola I shtipam od strana I pod mishka I ne ja stavam shtipalkata do kraj tuku samo kolku da e fateno parcheto.Ako ne ti e jasno Kako kje ti pushtam slika vo lp.
Него дај кажете некое средство за дрво а да не е политура?Убаво чисти и дава сјај ама грдо ми мириса долго време.
Преубаво е и не е мрсно и силно на мирис како политурата. Има класик,алое вера и цитрус. Јас со години го користам беше 180 сега е околу 230денари низ сите добро снабдени маркети.Пробај
За мувла во туш кабина само варикина ме спасува. Е сега мириса јако ама па нема потреба да стругаш да се гушиш, само истураш на ивиците кај што има мувла (или кај и да има, може и со шише со прскалка), затвори врата и за 15 минути врати се ќе свети. После само исплакни со вода.
После неколку перења, ми се направија вакви ракавите, дали има некој идеја што да направам како да ги спасам, на шијачка да го однесам, 1800 денари го платив дуксеров во H&M, душа ме боли..
Ова да не ти е од машината за перење? Провери да не гребе некаде? Однеси го на шнајдер, ќе ти го средат.
Девојки, детето на нова тренерка истурило зејтин од туна. Како да излезе мрсното, а поголема флека е?
На една бела блузичка од девојчето, ми има останато две точки од сушалката 'рѓа, била оштетена и ете на блузата ми остана. Со шо можи да го исчистам? Фала ви