Ееј не знам, првпат го гледам. Ама вака како што гледам на слика не делува толку рапаво , па мислам дека може. Само немој да чистиш стакло од рерна со жица за садови Ена кај мене, стаклото има гребаници мали од жица од поодамна, сувенир од мене
Може, ама ракавици обавезно да носиш, ќе ти ја излупи кожата на рацете, оти треба триење со ова. И тоа доста триење.
Air fryer ili obicna friteza? Dosega imavme obicna ama se rasipa, se mislam za air fryer da zemam ama se dvoumam za pomfritot nekako suv da ne izlaga, najcesto toa jademe pa sme naviknati na zejtin iako ne e tolku zdravo...
Ве молам за помош.Од што може да е оваа флека на тренерките,нови се .Ова е после перење а не ги перам прв пат.Пред скоро три месеци исто вака и Др алишта со иста ваква флека се направија.Исто после перење .
Искрено помислив и јас на прашокот прво.Со истиот перам со години.ќе пробам со друг фала. Ќе можам со фарбање да ги спасам тренерките?
Никад не сум пробала така. Али пробај прашокот да го смениш, пошто и на други алишта може да остава флеки.
На маж ми нови црни тренерки така имаа флеки он сам ги пуштил на перење се така ишарани бојата извадена дали ставил многу прашок не знам што правел.Купив од Дм фарба црна за алишта и му ги исфарбав.Супер излегоа тренерките исто како кога ги купи.
Со што да ја исчистам гарнитурата, некое средство? Штов е светло сива, а флеките се кафеави ко од пот, незнам.. совет?