Имам и јас таква , да пробаш да задржиш подолго на play,pause да ја рестартираш, не знам ако не ти се уклучи друго што би можело, освен сервисер да ја погледне.
Сега не гледам такви црни што летаат ама ми искача по некое црвче. Мир не ми дава, само бришам со оцет и дезинтал, ќе си ја упропастам кујната. Купив лепенки за молци ама ниедна од црните не се залепила, а за црвчињата не знам што да правам.
Претпоставувам за тие малите бели збориш? Тие од влага мислам излеват. Појма неам. На едно место кај шо живеев, такви излагаа ама имаше влага, затоа и се преселив, така да незнам спас.
Имаат гнездо некаде мораш да го најдеш. Свекрва ми го најде во чоколадо за готвење. Со што бришете кујна, конкретно медијапан? Како да ги избришам тие закоравени флеки од деца, од пржење?
Да ви дадам одговорот испрскајте со Неопитроит се купува во земјоделска аптека, ќе ви кажат луѓето што работат таму како се дозира. Мене тоа ми помогна, ама мора да го најдете гнездото и брашно, ориз, грав задолжително чувајте во тегли. Јас мрсни флеки изчистив со бело Дипло ( сенаменско) значи средството чуда прави
Искрено не знам како се користи правилно, јас напрскав и веднаш пребришав со влажна марамица ( од тие глосс што се за чистење). Конкретно јас чистев аспиратор кој што со години не бил изчистен
Ако имаш црвчиња и ако не умрат од прскање, пак ќе имаш молци. Знам дека викаш се си прегледала, ама јас те советувам све да фрлиш ама баш све, да измиеш тегли и тогаш празна да пребришеш. Да испрскаш и тоа со саглам средство, а не со оцет, земи течен неопетроид или раид, стави лепенки и мислам дека ќе немаш. И да не те радувам, некогаш може да се и во дрвото. Или викај ги фирмиве што прскаат.
@Калатеа сигурно ти има паднато нешто (отстрана или измеѓу вдлабнатини во кујна т.е на плочки), вака џабе пребришуваш внатре. Или размести елементи ако имаш некои помали од кујна, често знае да падне измеѓу.
Дали се продава навлака или штитник за душек? Нас душекот ни е купен со навлака ама е исфлекана и би сакала да ја заменам.
Бекман отстранувачот на несакани бои, би имал ефект после 2 недели приметив дека ми се обоила маичка во перење?
Пробај, мислам дека ќе ти заврши работа. Ама најефективен е ако се исперат обоените алишта одма по примањето на бојата. Ама и така имал ефект кај мене, кај веќе исушени алишта. Се перат со тоа средство наместо детергент, не се киснат во вода.