Prv pat kupiv Ludvik tableti za masina za sadovi od Stokomak, do sega ne sum gi koristela. Koga go otvoriv paketceto epten gadno mirisaa, dosega niedni tableti vaka ne mi mirisale, na rasipana riba. Takvi se ili ne cinat nesto? Mi e strav i sadovite da ne mi mirisaat taka.
Јас ич не бев задоволна од нив, немаа лош мирис, ама па и не миеја баш убаво. Така ги фрлив ко што ги купив.
дајте совет за чистење огледала и прозори???? имав mr Proper ми носеа од страна сега веќе немам како да го најдам дома имам 5 средства се ми е замачкано само што ке избришам замачкани се и крпа некоја како еленска кожа кај да најдам или како чистите за да нема дамки
Каде да купам од тие топчињата за во сушара што се? Дали вреди да се користат и за што се конкретно? На нет читав дека го кратат времетраењето на сушење.
Со омекнувач и топла вода Ја мокрам крпата,бришам,и потоа со кујнски бришач собирам влажност Светат прозорите
Сега пак ми треба ум за друга работа ....Мушички како се отарасувате од нив ....ги нема нигде се дур не оставам храна на островот и за 2 часа магично ке ја нападнат во рој .....што да правам ???
Во една чаша ќе ставиш пола црвена киселина, пола вода, сјај и шеќер 2/3 лажици. Ставија таму каде што се збираат и да видиш како ќе одат по благото во чашата. Испробано
Jaс бришам со весници и обично средство за стакло, ни влакна, ни ништо, со таа еленската кожа бетер, и ми се лепи некако. Таква еленска кожа купив од Кам, ги бришам само масите.