Сум прочитала дека треба со коцка лед да се помине мастиката, од ладното да се стегне и ќе може да се иструже со нож. Ова не сум го пробала лично.
Здраво на сите ми треба помош Купив бела блуза поточно џемпер плетен го перев со первол течен прашак и сега од бел ми стана како жолтеникав како крем скрос ја смена бојата Некој совет со што да го исперам да го обелам пак
Здраво Во бањата имам испукани фуги дали некоја од вас се соочила со ваков проблем и дали некоја го има испробано ова средство
Бел џемпер ми се бојадисал малце од едни фармерки, не знам како заврши во темни алишта перална како да му ја вратам бојата? Помислив варикина ама не е скроз бел и а црни линии па и они ќе побелат, има друг начин?
Девојки, со што ги чистите елементите на кујна? Рапава површина е. Предложете некое по јако средство, бидејќи не се чистат со ништо…
Чистев купатило и плочките ги прскав со Саво по 5 мин влезе ќеркичката по голема нужда.. ја оставивме вратата отворена, ама пак ми е шубе дека дишеше таму.. дали знаете колку е штетно и какви симптоми можи да јави?
Дали можат некако да се спасат, вчера ми пукнаа кога клекнав да земам нешто, а нови се, месец ипол дали има.. Иначе котон се излеа најлоши за фармерки, никогаш вака ми се немаат скинато фармерки а не беа ефтини..