I jas imam mini sporet za pici i piperka,ajvar razbira se ne pravam,ali kefski e da ti zamirisa piperka na ringla meraci vo kuka.Tus kabini vo wc isto tesko se odrzavaat i toa go nemam.Vikendi se za setanje so maz i deca.Koga bi imala pari za nekoj da mi cisti barem 2 pati vo mesec i jas ke se storam moderna,ama nemam.
Мене ми смета димот, и ме пече на очи. Тие што имаат двор сите надвор печат. Овие плотниве се само за мода, мене од ич ништо ми се направија бели дамки, само варев макарони, не ми ни претекоа ни ништо, и дамките со ништо не се чистат, со што не пробав, и со она ножено за плотни што е, џабе. На мини шпоретот душата му ја извадив, со арис и арф свети како нов.
Девојки имам слушано дека постои нешто што се става во плакарот за убава миризба..како се вика?каде можам да најдам?имам во близина ДМ,Мулер..
Ќе кажеш против молци, има и со арома на други мириси, овие се закачуваат во плакар, имаш и вреќички, тие за диплените алишта, другиве за на закачалка.
Како чистите бигор во купатило? Особено славини ? Може да се прсне солна киселина? Или ќе ги зафркнам?....
Frosch розев. Ем не смрди, а чисти супер. Го има по поголемиве маркети и во ДМ. Солна, пулирапид тоа се ќе ти уништи славините. Ќе "позеленат".
Никако солна. Јас ја чистам славината со средството со кое го чистам купатилото. Не користам јаки средства.
Само со овој спреј. Во продавници за бои и лакови побарајте го. Нас ни помогна многу, поефикасно е од саво. Мислам дека е околу 500-600 денари (не сум сигурна)