Со апаратче да го поминеш. Јас еден куп џемпери/фустани средив со тоа. И на едно поларно ќебенце му влегов нервозата си ја вадев.
Малку поврзано прашање со претходново. Како да спречам собирање упки на чорапи и како да ги отстранам тие шо веќе се насобрале? Испрани со Ариел и Вениш, ама џабе е не се отстрануваат тие шо веќе ги има.
Да спречиш не знам како, ама со ова се чистат Евентуално поефтина опција брич Не знам уште на што го немам испробано апаратчево. Релаксирање ми беше кога го фатив на цела нервоза ќебенцето зрр бррр ко ново
Едно домаќинско - недомаќинско прашање посебно до оние мајки со близначиња. Како се справувате со чистење на станот во кој ќе живеат само сопруг и сопруга со две мали дечиња (од штотуку родени па натаму . Како се организирате, на колку време го чистите целосно станот. Кога викам целосно мислам на :прозори, средување плакари, завеси. А на колку време само со правосмукалка и џогер поминете и исто бришење прашина,и плус во станот две купатила со кое едното е туш кабина а другото со када, нив на колку време ѓи чистите.
Прво да прашам што е ова? Не мислам на цвеќето туку позади на тие како лајснички. Гледам често вакви сега и не ми е јасно дали се тапети или што се, каде се купуваат и што пари се? Убаво би ми изгледале на ѕидот од едната страна
Не се тапети. Мислам дека треба да се дрвени, меѓутоа јас порачав онлајн на парче бидејќи ми требаше малку и нашите се пвц/полимер
Јас ги имам ама кај мене се покрупни и пораздалечени, како панел на ѕид ми е направен од иверка по мерка.
Ги видов ги има во меркур. Ги имаш на парче, а и многу ги продаваат сега онлајн. Исто и столариве ги прават затоа што се популарни.