Со што можам да исчистам надворешноста на аир фруер, дека е сјајна боја, малце ако фатиш со мрсни раце одма се познава и изгледа ептен прљаво…
За чистење после кречење на белите дамки од таркетот и плочките знам дека се користи оцет, ама дали само оцет чист или да се помеша со вода треба?
Здраво, ајде да ве прашам дали ова врши работа или ич да не трошам пари. Немам многу простор за нешто големо ова би го сместила некако. А сакам да чистам со пареа подот за бебче сега све почесто ми е на подлога доле, понатака ќе почне да лази.
Со што чистите Krups dolce gusto кафемати? Некое средство полесно да не смрди и да не ми е шубе после да го користам кафематот?
Фала, ќе го пробам. Земав од е хорека едно претходно, ама лошо ми мирисаше и беше во црвена боја. Го немаат сега на веб да ти го покажам. После чистење неколку води розевкасти излагаа, па додека го преплакнев 15 пати пуштав вода. Денес светна за чистење и само киселина и вода му пуштив да изврти.
Да, баш тоа барам, а доста производи користам на ДенкМит од Дм, ама не ми текнало вакво да побарам се додека не ми притреба.