Jas so pink stuff pastata cistam se, e sega moite fugi se sivi,ama ne veruvam deka beli bi gi ofarbala.
Препорака за добро средство конкретно за порцелански мат плочки? Прв пат имам вакви во бања и тоа на под. Ужас е бидејќи се црни и се познава секоја стапка внатре. Мислам дека ќе завршам на психијатрија ако продолжам да ги гледам. Не се мој избор, станот само што го купив. На раб сум да барам некој да ги искорне и смени ако нема чаре убаво да се чистат.
Машината за перење го "одбира" омекнувачот. Повеќето не ги прима или ги прими со прашок заедно и нормално го плакне и не мирисаат алиштата. Што може да е проблемот? Ми здосади од ленор само.
Што користите за чистење на стакло од туш кабина,со каква крпа чистите од после? Дали некој го има на карчер чистачот на прозори ?
Denk mit ili bilo koe drugo sredstvo za cistenje bigor. Prvo so sunger ke istries i na kraj so obicna pamucna krpa. Mozes obicen racen parocistac da zemes imaat dodatok za prozorci.
Земав термо тренерки од ДеФакто, ама прееемногу прашина паѓа од тоа мекото внатре. Кажувајте чаре, цел паркет морав да џогирам. Перени се пред носење, сега пак ги исправ, свртени однавнтре, и кога ги собрав од жица ги исчукав, пак паѓа премногу. Има некое сретство нешто да се стави, или ќе треба да ги фрлам?
Како да тргнам миризба од дрвен шкаф? Тоа внатре може да е иверица ама мириса ужасно, како на влага, џабе ми се перени алиштата кога за 1 ден се замирисуваат така.
Исчисти го со средство за дрво и земи од некој маркет или дм ако има околу тебе од миризлавите ќеси што се за во шкаф.
Оцет со етерично, барем двапати да го поминеш. Кај мене функционираше но не ми мирисаа на мувла плакарите туку на стоено, зошто се од 70та.
Не знам дали мирисаат на мувла, и мене ми е како некој јак мирис на стоено, и нашот шкаф е од памтивек, тетка ми ми рече ова е влага... Какво етерично да земам?
Jas imam tri novi plakari izbrisani luftirani naredi alista posle nekolku dena miris na staro,nepereno ,loso,pamet nemam veke ,resenie ne najdov do sega
Па каков сакаш, имаш во дм ефтини едни кај свеќите стојат, ќе ти завршат работа. Јас од странство имам, кај нас немам начекано поквалитетни... Друг начин е да го шмирглаш горниот слој и да ги поминеш повторно со природен восок плакарите.