Ова го користам јас, купено е од Блу номад штандот во Рамстор. https://7grama.coffee/Axor-Bio-средство-против-бигор-x1-p529507021
Исто се користат како средството. Ама откако ќе го исчистиш кафематот, после треба да го исплакнеш со вода.
Со ноже за плотни. Ставам оцед и сода да отстои. Потоа поминувам со ноже за плотни и ко нова станува.
Со ноже за плотни, ако не со сунѓерче ама понежно, да не се уништи плотната т.е изгребе, ставам и Арф, се чисти одма кај мене, а можеш и со оцет и сода, како паста ќе го направиш и остави да отстои 10 минути, после избриши, како нова ќе е, и со двата начини имам супер ефект.
Како да исчистам slime од фустанот на ќерка ми? Има на ракавите како што си играла се залепил и останати се како кругови
Ако најдеш финта кажувај.... На мојата алиптата за по дома и ги облекувам едно блузиче на прво носење го нашлапа.
Дали постои хемиско што го зима душекот од спална го чисти и го враќа, или да го средува на лице место ама стварно да го направи како нов?
Го извадив со средство за чистење од Дм што е со четка Триев со четката, го исправ во машина и излезе
Не сфатив измрсена е со нешто или принила боја од други алишта ? Ако е измрсена сјај дирек на дамката триеш рачно и ставаш регуларно да се испере. А од други алиште ако примила има во дм едно средство на денкмит за од било кои бои вади ,погоре негде го имам ставено со слика.
Домаќинки со што чистите ПВЦ рамките од врати и прозори? Некое средство за иверица да ја светнам кујната?
Земав еден плакар од Акција.мк уште летото и мирисаше на зачадено некако иверицата, мислев дека со тек на време ке помине миризбата ама уште мириса дури и алиштата внатре ми замирисуваат. Со што може да го пребришам да помине миризбата?
Забележав во wc дека од цевките иде некоја неубава миризба. Има нешто што може да се искористи за да се редуцира миризбата?