Имам пвц бела влезна врата која најверојатно со бојата од фасата е испрскана и изгледа многу лошо. Пробав со арис де грас и со арф не излегува некој совет за некое друго средство што можеби ќе помогне во чистење
Не е рамна површината, имс вдлабнатини и со нокти боли, нешто извадив ама ми влегува под нокт и боцка. Ќе пробам со топла вода, уште малку ми остана да извадам...
Незнам Кога е фасадна мрсна боја таа е перлива со вода шо значи штом ја периш со црево и не и е ништо значи не се чисте така лесно Би требало да има некое професионално средство бетон 3 кое е за чистење после градење Лепак фуга такви работи па пробај најди го
Еве мм вика ако е пластика материјалот шо и да значи тоа со шпакла ама внимателно да не ја изгребеш и вратата.
Во ДМ мислам дека треба да има едно средство за чистење пвц прозори и врати. Би требало да функционира. Да провериш дали го има, ваква (отприлика) амбалажа барај по рафтовите:
Задоволна бев, чистев само ПВЦ врати и прозори со него. За медијапан не верувам дека ќе биде добро, мислам дека не ни беше наведен како опција на етикетата позади.
Јас за дрвени подлоги купував едно кафеаво мало шишенце со пумпа од Веро, ама не бев задоволен баш. Мислев и со ова да не може медијапан, ама ако не може, со влажни марамчиња ќе си чистам.
Имам пегла од Горенје ,нова е ја користам околку една година но престана да пушта пареа ,користам дестилирана вода,Дали е до пеглата и да ја заменам за нова или може нешто да се направи?
Здраво женски, каква чешма имате во кујна и од каде ја купивте? Многу сакам златна мат ама не знам дали се квалитетни…Исто и за во купатило ако имате предлог за туш и чешма
Ние имаме проточна, најобична ама океј изгледа, ја земавме од Алфи. Многу убави обични чешми видов во Мегатехна секако ако ти одговара цената. За чешми за во купатило, земавме на Унитас од Фригошоб. Презадоволни
Инто ми треба совет, дрвена маса на трпезарија од паста на природна база за чистење доби бели флеки на дрвото, триев со се и свашта никако не излегуваат, има ли некое средство што ја враќа/полира бојата на дрвото, а да не биде и прескапо