Девојки, мајки, домаќинки. Најпрво да ви посакам убав ден. Ве молам за итен совет. МИ СЕ СКРШИ ТОПЛОМЕР СО ЖИВА Во паника го собрав со правосмукалка подоцна прочитав дека многу е опасно ако се собере со прависмукалка. Веднаш се јавив во 112, од таму ми рекоа дека нема простор за паника, потоаа преслушав една изјава на еден доктор кој јасно кажува дека живата што е во топломерите не е токсична и не се ресорбира. Ве молам доколку имате искуство со ваков проблем дајте ми некаков совет. Да се грижам или не е толку страшно и опасно како што читаме по портали?
Користев јако сретство и сребрената површина кај копчињата на шпоретот се оштети. Има ли некој спас? Плус мислев дека е флека и почнав да трзам со жица и го направив бетер. Нов е шпоретот.
Охриѓанки ве молам за предлог тапацер во Охрид за замена на сунѓер и платно на тросед со механизам кај Билјанини извори.
Кажувајте чаре на мм му ја подобрува тегет маица како и јас незнам перена со течен ама не е иста како што беше
Како да исчистам дамка на купачи од мармалад за тело? Да биде маката поголема небесно сини се, едни од омилените, втор пат ги преправ и пак дамката си стои. Што си немав работа да се мачкам секако фајде не видов. Сега треба да ги фрлам. И ставав едно за флеки од ДМ ама не излегува.
Здраво, дали знаете некое средство за чистење на ПВЦ врата, зборувам за надворешната врата цела е пожолтена а не а земавме евтино, дали има некое решение изгледа од сонцето е пожолтена но не знам како да ја исчистам
Како помала, имам скршено топломер и дури си играв со живата, се правеа топчиња и ми беше интересно. На крај собрав со правосмукалка и толку. Еве ме денес, жива здрава права. Ништо не ми е
Некако многу се потресувате за жива коа ке ви се скрши топломерот Така да се потресувавте,за живата шо е во вакцините што им ги ставаат на вашите деца
Луѓе спасувајте,два пара бели панталони ми се офарбам розе,од еден пешкир. Кажете некое средство,пак бели да ми бидат панталоните