А бе што да патентирам, го измислил тоа некој пред мене сигурно, туку јас така на локално ниво шериф да изигрував барем И сега за што ќе си даваме совети тука? Се` е кажано
Јас дојдов да ви се заблагодарам во темава за финтата со содата. Го гледам татко ми три дена пробува да исчисти бигор околу силиконот во туш кабината и цело време без успешно и вчера му викам дај јас да пробам и ми се изнасмеа,мислеше дека нема да успеам. Денес цел ден се чуди како ми успеало. Извинете што постот е надвор од темата
Добро за тоа што велите дека лимонот ги побелева алиштата треба да постојат со вода .. нели мозе например половина лимон да се истиска во прашокот каде што се става и прашок + за белите алишта и таака да се перат па можеби ке има ефект Ај пишете искуство Lubopitna Сум
Општи прашања Женски купив нов плазма телевизор, па не знам со што смеат а со што не смеат да се чистат? Ми кажаа со некои влажни марамчиња ама не се сеќаваа како се викаат. Вие што користите?
Општи прашања Јас со средство за стакло ги бришам и телевизорите и лаптопот, ама со пумпицата не прскам директно на нив туку на крпата па после со таква делумно влажна крпа ги бришам. И обавезно исклучен и оладен телевизорот. Иначе си постои средство наменето специјално за вакви глупости по салониве кај што продаваат вакви ствари би требало да има ама мене никогаш не ми текнало да побарам и купам. Бтв долго да си служиш.
Општи прашања Pa proveri dali vo kutijata zaedno so televizorot vi dale i posebno maramce za cistenje,bi trebalo da ima. A inace vo Jumbo ima malo sprejce zaedno so krpce odat komplet , za cistenje tablet,telefon , televizor,okolu 70tina denari e.
Општи прашања Јас за чистење имам специјално средство,се купува најверојатно кај што се продаваат телевизори,компјутери,во книжарници некои поснабдени..оди заедно со крпче,специјално за чистење на таков вид екрани..со тоа го чистам и тв и лап топот
Мислам дека не треба да се меша прашокот за перење со сокот од лимонот... незнам сигурно, така ми имаат спомнато
а лимоновиот сок да го ставам дирекнто во машината мислам во алиштата внатре па прашоко во преградата што е а сакам да пробам баш но нем да се случи нешто со машината да не ја заебам
еве ме и мене со еден проблем на зидот има мола или како го нарекувате вие ( она неЧистотија која не излегува никако и како дамки црни е) пробав со Четка и факс ама не излегува.....дајте совет како да изцистам?? а зидот ми е црвена боја и малце мрсна е
Грл, мола ти е мувла или? Ако е тоа немаш фајде што е мрсна бојата, мораш да ја исчистиш па да го поминеш одново ѕидот со фарбата, но обиди се може и да нема потреба. Отиди во продавница за железарија, во Скопје ако си можеш да побараш и во продавниците на Мега за плочки и санитарии, средство за чистење на флеки од мувла на Кнауф, обично таму каде што продаваат кнауф ги има и овие производи. Мувлата треба да се искорени, нема за неа помош, ќе си стои цело време додека не се исчисти па да реагираш против повторно појавување.
тоа де мулва.ух ете ја малце ја Чистев со факс од алиста и само малце се тргна али се гледа дека е тука усте,внатре во бојата е внесена...сега за сега малце се исЧисти а потоа ке направам така како сто каза фала поз