Општи прашања Братучетка ми има кожни панталони. Кутрата паднала и овие се избледиле мислам кожата/скајот се извадил како да кажам на тоа место. Што да прави? Како да го покрие тоа место? Што мислите да стави црна боја за чевли на местото?
Општи прашања Девојки ве молам итно да ми одговорите дали се чисти црвен кармин на бел фустан ми се шлакна новото фустанче додека го облекував, дамката не е голема и малку е извалкано, ве молам ако знаете кажете со што да се исчисти
Општи прашања абе за тоа знам ама јас прашав дали ќе се исчисти или треба да се додаде некое средство за да се исчисти убаво, сепак фала на одговорот
Општи прашања Пробај директно на дамката да го бришеш со влажно марамче, и ако имаш дома Омино бјанко и она Vanish стави врз дамката и почекај 2-3 минути и потоа почни да го триеш на тоа место, се додека не избледи карминот.
Општи прашања Само мене ли ми се прават гребаници по лакованите чевли? Несмасна ли сум, не ли знам да одам, не ли знам да ги пазам Скоро сите чевли ми се упропастени со тие грозни гребаници! Чаре
Здраво, Можеби некоја од вас имала ист проблем како мојот.. На надворешната страна од машината за садови (на вратата) имам флека од потечено нешто.. но никако неможам да ја исчистам.. Можеби имате идеа?
Devojki mi treba pomos so e mozno pobrzo. Na megusobna vrata ,zamavnuvajki so racka od pravosmukalka napraviv puknatina ,vdlabnatina a vratata e prilicno tenka e nova.Sovet nekoj dali mozi da se popravi ili treba da se nabavi nova i od kade istata ( vo skopje)? Blagodaram odnapred i ve zamoluvam za pomos .
Неможе да се поправи - евентуално да се китира со кит за дрво и целата префарба, а од каде може да се купи нова и иста тоа знае тој што ја купувал
Има ли нешто како суво средство за перење теписи? Онака да се истријат, да се собере пена и после мислам дека се мине со правосмукалка, или евентуално со влажна крпа?
^ Мора да има Мислам дека од Вениш сигурно има, за други не ми текнува. Ние имавме некои германски средства, ете може и во Кам да ги има, како пена се распрскува, рибаш малку и тоа е тоа.
Па да исчистиме теписи во станов, нема услови да се исперат, и за да не ги рибаме со нешто сапуничесто, мислев на вакви средства.