Плавото кофиче го користам само за течен детергент. Но нели има различни прегради за детергент и за омекшувач
Да да за течен е.А јас во него цело време ставав цврст прашак и не ми переше убаво. Сега е подобро но во глобала не сум задоволна. А и сушењето доста ми ги уништува алиштата и престанав да го користам. Мојата е стара 2-3 месеци
Сушењето е алиштата како џвакани, посебно постелнината. Убаво ми ги суши бебешките алишта, валда затоа што се мали. Меки се и како пеглани. Имам мал балкон па така да зимно време ќе морам да сушам на нејзе, колку сака нека се гужвани. На тераса никад не би ми се исушиле. На неполна година имав дефек на машината и 3-4 пати ми беа од сервис. За 2 дефекта Ја купивме скапо, божем Самсунг фирам нели суши 3 саати, со перење 5 саати. На другарками и суши за 40 минути, алиштата како пеглани а ја купи евтино и некоја не толку прочуена марка. Е сега нејзината е оделна сушара..
Совет како детално да се исчисти внатрешноста на јонизаторов конретно овој доста фаќа бигор од внатре
И јас истиот го имам.За да не ти фаќа бигор користи исклулително дестилирана вода. Инаку како си задоволна од него?Јас не мн
Џој мила и јас не сум нешто којзнае колку задоволна и овој ми е втор по ред. Првиот беше купен пред едно 6 години и беше каде каде по квалитетен ама на маж ми м текнало да става морска сол и го расипа После му реков да купиме да причекаме да си земеме еден на Самсунг ни рекоа ќе го донесат во Техномаркет ама тој отишол и го купил пак овој. Овој на моменти брчи ќе чекам да се расипе дур земам нов.
Евтини трикови за одржување на домот кои ќе ви го олеснат секојдневието crnobelo.com/dom/ureduvanje/34314-11-evtini-trikovi-koi-kje-vi-go-olesnat-zivotot
Сакам да правам една пита со готови кори.Во рецептот пишува корите се варат..мене ова не ми е јасно,не сум запознаена со тоа дека можат корите да се варат.Некој да ми помогне околу дилемата
Колачов го правам стално, мене супер ми излегува, пробај го. http://moirecepti.mk/post/posen-kolac-morkovi-cokolado
Dali nekoj znae kako da ja izvadam bojata ? Patikite od beli mi stanaaa rozovi edni drugi pustija boja.
Стварно сум очајна.Пред некое време долу во фиоката на фрижидерот сум заборавила овошје кое нормално си скапа и цел фрижидер поприми од таа грозна миризба.Ѓи извадов сите делови ѓи измив убаво ама пак ми мириса.Кажете ми некое чаре