Zdravo, pred nekoj den na beli farmerki mi isturija belo vino i drugarkata do mene naednas nesvesno zede salfetka da me brisi no taa bese crvena i duri ja trgnav pustila boja,probav so nekolku sredstva za fleki i so venis no ne izleguva,pomos?
Нема да падне. Стави на флеката , почекај 10тина мин и стави ги во машина на перење. Мене до сега ми ги има извадено сите флеки. Ако не на прв пат, на втор секогаш.
J Jas staviv mnogu pojkao sredstvo germansko sto mi ima izvadeno damka i od pred 10 godini stara no ne izleguva vpijana e bojata
Арис е чудо бе. Мене ми извади флека од капинки на новите тренерки, а ептен бев сигурна дека нема да излезе. Плус, тренерките во боја - не се оштетија воопшто, само флеката си излезе.
И јас вадам фломастери и чудби со него. Нема нешто што ми нема извадено. Ако не на прв , на втор пат секако.
А флека од пудра може ли да извади.Имам еден нов фустан имам премногу пудра на него.Ми се истурило низ него.
Кога вади фломастери, пудрата ќе биде мачкина кашлица. Ќе ја извади Винтерке , после за се ќе го користиш. Пак ќе кажам по незнам кој пат , јас сум презадоволна. ! @Ang. Се сетив. Скоро ми истурија вино на свилен прекривач. Ставив од арисот и перев на 40степени. Сосема исчезна.
Ама перен ми е фустанот, не е од сега пудрата.Има два месеци.Го немам носено. Ако успее те частам Ќе купам вакво, само кажи ми колку време да стои. Ах ти истуиле вино, кажи романтики сте праеле Инаку сакам и да прашам кожени столови со што бришете.Никогаш не ми светат @DVAANGELA Го заборавив тоа средство ти што ми го кажа, што ги бришеш твоите.
Imam jas sredstvo za mebel stof cistenje,na nego pisuva "TUBA" nz kade go ima germansko e no vadi besprekorno se Na brla sukna mi izvadi damka stara 10 godini
@Winter Lady убаво ќе беше да беа романтики , ама не , слава на вереникот. Нема врска што е перен. Пред некој ден ставив на фармерки со флека од лак. Не носени од лани летото. Абе Арис треба за реклама да ми платат. @Ang. Пробај и те чекаме со позитивно искуство.
Јас лани на бела блуза пак од пудра, при пат ми се истурила, и едвај малку ја извадив со триење со сапун со глицерин. Фала ти баш ќе пробам, само кажи ми колку време да стои, кога ќе прснам. @Ang. Излезе ли ? Ако може слика од средството ? за кожа