А да ја уклучиш ринглата и со шпакла да гребеш Мене на тенџњрето ми се залепил пластичен подметач,јас без да го видам,го ставив тенџерето на рингла. Така го изгадив истопениеот подметач
Ajde i jas da prasam tepihot go mievme so mm(dvajcata pogodeni) go nosevme kade mijat avtomobilii so toa pistol ili kakoi dase vika stopravi jakpritisak na vodata. Go mievme pa so faks i cetka imalce sprej za fleki imrsnoti,ubavo svetna pa malce se iscedi vodata go stavivme vo kola i doma. doma sto ke vidam se bese valkan,kako nekoj da stavil prasina i voda na nego,vika mm ah oti uste bese vodest pa zatoa od zadnata strana pusti necisto. Denes pak go zemavme i pak na miejne,pak so toa pistolot i cetka nekolku pati i svetna za mig. Go ostavi me od rano do 7sat navecer tamu da se susi. Eve sega go imam nadvor i pree go gledav ne e pak cist cistinekoj neubav miris ima... Da idam pak da peram nemoze,ke se pokarame so mm oti istorija ispadna. Kazuvajte sto da pravam?da go brisam so nesto da svetne malce i nekoj miris da mu dam?? Kazuvajte oti na nerva mi e
Vo blizina nema,treba vo drugi grad da se nos koj e dosta daleku od tuka inaku znam deke ne e ubavo suv pa za toa ima neubav mirisi vremevo denes bas najde da vrne Pred malce go brisev so mirisliva voda i otvoriv prozorci da se vetri,oti nadvor vrne se nadevam deka ke mu pomine mirisot oti neznam sto veke
Ah koja istorija me premori oti 3 dena so nego se raspravam. Edinstveno da mu pomine toj miris,za 3 dena ke patuvam pa ke ostane za septemvri i pak vreme so sonce dozd i mm kaza dosta veke so ovoj tepih dva pati go nosevme go perevme
Супер е , золва ми го користи и е задоволна. Голем плус му е што не треба "жулење" за да се извади флеката.
Жени хелп!!! Ете и мене ми се деси, у машината ми се прошуњало розе парталче со белите и све ми е розе,највише ми е ради маиците на мм што да праам??
Во млака вода и варикина ќе ги ставиш белите алишта да покиснат и ќе забележиш сама како ќе обелат Бидеќи варикината мн тешко мириса ,алиштата ќе си ги пуштиш повторно во машина за да не мирисаат.
1 кг вода , 2чаши оцет и 1 чаша сол. Нека постои еден час .Исплави , потоа стави ги во машина да се пере на одредена т . чаша од 200 мл
Со кои средства за чистење ги чистите плакарите од иверка и од медијапан? Медијапанот само со микрофибер крпи го чистите? Алиштата дали ги ставате директно на полицата или ставате нешто (хартија во боја или нешто слично) измеѓу алиштата и полицата? Дали се практични за во кујна од оние во ролна што се како мрежички што се сечат според потребната димензија и се ставаат/лепат врз полиците?