Ocajna sum.....zaprimetiv deka vo visackiot element chasite mi mirisaat nekako....me razbirate...kako da ja otrgnam taa mirizba nemozham da ja opisham
Извади ги сите чаши премиј ги ,а елементот внатре ќе го изчистиш со арф... мене еднаш чашите ми замирисаа кога заборавив да го пуштам аспираторот... и баш со арф излезе миризбата ... ама обавезно сите чаши да се измијат оти пак ќе се врати миризбата.
Го гледам на Топ Шоп џогеров со систем за распрснување (Rovus Spray Mop) и се мислам дали да го купам. На 50% попуст е, ми изгледа дека ќе ми користи за чистење на плочките во купатилата, кујната и терасите. Го има ли некоја од вас? Како сте задоволни?
Јас го имам еве неколку недели и презадоволна сум лесно убаво се чисти не замачкува ништо го користам за ламинатот и плочките со малце ајах внатре фантазии но обавезно земи си резервна крпа често треба да се мења
@Ordinary и @Poppins, фала многу! Ќе си го купам додека е на попуст, а обвезно и резервни крпи ќе си земам (гледам дека 2 крпи се 390 денари), па да ги фрлам џогериве што ми се мотаат низ станов.
Кoлку честo се мењaвa крпaтa? Јa фрлaш стaрaтa,пa стaвaш нoвa? И дaли нoвите oд тoп шoп сaмo се земaaт?
Јас ја перам повеќе на рака некоаш и во машина зависи какп ми е можноста а иначе на две три чистења го правам тоа (зависи колку имаш чистено со неа) ааа и они ти нудат две за 390 а ја од продавница на топ шоп си зедов уште една за 300ден.
можиш да нарачаш а можиш и од продажно место на топ шоп и таму ги има ама поарно од продавница оти ко ќе порачаш со се поштарина све поеќе излева а за тие пари и уште нешто ситно ќе си доземиш друга од прод.
Жени има ли некое квалитетно средство кое сте го користеле од кое излегуваат мрсни флеки од бел материјал.Белило и доместос не ги чисти како што треба