Љубовен Роман Може некој да ми најде кратка содржина од било кој љубовен роман бидејќи ми е за утре за на школо Ве молам
Ако има некој/а да ми прати изработена проектна задача за матура, чисто колку да имам за пример да видам како оди, по можност да биде темата од програмски јазици - Pascal, благодарам
Ми треба семинарска или есеј на тема Финансиски Менаџмент. Ако има некој нека ми прати ЛП, ми треба за утре.
ТАРТИФ ве молам за помош ! ако имате некој состав за Тартиф или некој ако знае да ми напише ми треба за утре за писмена благидарам однапред
Имам проектна задача за МЕНАЏИРАЊЕ НА ГОЛЕМО ПРЕТПРИЈАТИЕ, ако некој има некој материјал ви се молам да ми прати. Фала ви однапред
јас немам проектна ама незнаев каде да го поставам прашањево имам да најдам за романтизмот во Финска, Шпанија и Норвешка(за по музичко ми е) на интернет нема а исто ни по учебници нема. се сум пребарала ако има некој податоци за ова може некако да ми ги прати? ве молам
Ми требаат некои страни или било што каде што можам да најдам нешто за темава: Односот помеѓу педагогијата и психологијата .. ве молам ако знаете некои страни или воопшто ако имате некакви идеи да ми кажете..
Љубовен состав Итно ми треба љубовен состав за утре барав на интернет но сите го имаат напишано а јас не сакам да имам со некого ист. Ај помогнте ми дајте ми цитати или кратки мислења за љубовта или ако имате некој ваш лишен состав па од повеќе состави да искомбинирам еден...
Игра ВО 'РЖТА Игра ВО 'РЖТА MI treba kratka sodrzina dali ima nekoj ako ima neka mi prati ili vo inbox ili tukaa...ve molam itno e
Ваши дела – поезија или проза Ми треба помош за состав за писмена работа на темите Моја Авантура и Хуманоста, најтопла порака до сите луѓе во светот
Тартиф-есеј Луѓе се извинувам ако има уште една ваква тема..но немам време да барам...ако има слободно КЛУЧ! Туку ако има некој есеј за Тартиф..нека ми даде некој линк или нека напише..бидејќи за утре ми треба,а ништо незнам да составам...Помош ве молам..
Помош! Може ли накратко да ми напишете состав ТЕМА: Зашто на не утешам, помогнам, насмеам? Ве молам побрзо ми треба за утре!