Ако може некој да помогне Здраво Феминки... Потребна ми е помош од вас... кој може да ми смисли состав или да ми даде од некаде линк (само не од Гламстик ве молам) на тема ,,Зошто да не утешам, помогнам, израдувам" Инаку кога правевме подготовка за писмена Т.Е денеска на наставникот не му се допаѓаше мојата писмена ..па затоа ве молам за помош ...Тенкју
Писмена за битовите драми Ми треба малку помош за темите што ми се за писмена..едната се вика Достоинство скршено од блесокот на монетите ( значи нешто во врска со печалбари ) и Сонот на жената низ страниците на мојот народ ( треба да се спомни за Света, Симка, Ката, Ана...за жените значи од македонка крвава свадба, печалбари и парите се отепувачка )
Девојки, дали некој ја има прочитано книгата "Островот на скриеното богатство" од Роберт Л. Стивенсон? Ако да, ќе ве замолам да ми ја прераскажете на кратко. Лектирава ми е за во среда, а јас почнав да ја читам вчера, па незнам дали ќе стигнам да ја завршам. Како и обично, лектирите ги читам за летниот распуст и веднаш си ги прераскажувам, ама оваа ни ја дадоа пред 2-3 дена како замена за "Црни овци". И немав доволно време да ја прочитам поради обврските. Па затоа, ако се најде некоја многу ќе ви бидам благодарна.
pomos! Aj ako ima nekoj za zlostorstvo i kazna,cicko gorio i smrtta na ivan ilic. MI TREBA ZA PISMENA...
Ццц во 12 саат направи профил само за да побараш помош ... баш пред некој ден пишував на братучетка ми за првите две теми, и само што сакав да ги избришам, него ај може ќе ти се најдат ( види инбокс )...
Поучително слово од Климент Охридски случајно да не ја има некој прочитано да ми прераскаже на кратко ? благодарам однапред
Помош! Девојки ми треба помош од вас! За задача имам да напишам текст по англиски на тема "The person I would most like to meet" па ако можете да ми помогните и да ми дадите некоја идеа (ваше мислење) или пак можеби ако имате некој сличен текст.
помош ако може некој да ми прераскаже од овие поучителни слова, зашто ја немам книгата Поучение на Воскресение, Поучение на преображение Госдподње, слово за врбица, слово на велиден...
Луѓе, итно ми треба биографија за Клод Дебиси. Ама да не биде тоа од википедија.. Сите учебници сум ги разбарала да најдам нешто, ама слабо. Ве молам ако има некој податоци за него, а да не е од википедија, нека ми ги прати во лп, многу ми треба ...
Кликаш на Insert, потоа Picture и тогаш ти се отвара паѓачко мени од кое избираш Chart. Потоа, го добиваш графикот, но доколку е потребно да одбереш некој од другите видови графици, тогаш десен клик во полето околу графикот и избираш Chart Type, тогаш ти се отвараат графиците, и избираш.
Би ми помогнал ли некој за проектната по биологија на тема Природната селекција како фактор на еволуцијата , за повеќе инф. ЛП
Здраво феминки, да не случајно имате нешто за ракописната традиција во македонските цркви и манастири ? Агиологија предметот, или да познавате некој што има ? Ми треба некаква помош или некоја семинарска или што знам
mi treba pomos za biznis proekt tema opis na proizvodot...ve molam ako nekoj znae da mi prati nekoj link ili slicnoo....blagodaram odnapred
Патопис!! Здраво феминки.. ве замолувам сите, ми треба патопис ако имате да ми пишете. По можност ако имате за некој град од Македонија, освен Скопје. Многу ми е итно. Фала ви однапред!
Dokolku nekoj ima esej vo vrska so prosvetitelstvoto vo makedonija ke ve zamolam da mi pratite ...itno e !!
Поговорки за екологијата Видете ми требаат поговорки за екологија бидејчи по ликовно се поделивме во 3 групи и јас сум за екологијата па наставникот ни бара поговорки за екологија вемолам помогнете ми....
ДАЛИ МОЖЕ НЕКОЈ ДА НАЈДЕ МУЗИКА ОД АТАНАС БАДЕВ ...ПОБАРАВ НА ЈУТУБ АМА НЕМА МИ ТРЕБААТ САМО 2 ...ВЕ МОЛАМ КОЈ МОЖЕ НЕКА МИ ПОМОГНЕ...