Moже ли некој да ми помогне околу темата "Moтиви на купување" за проектна задача по Маркетинг? Материјал од интернет, книга некоја??? Фала однапред
Ако разбираш англиски, побарај на интернет на англиски , затоа што секогаш има 90% материјал на англиски отколку на српски и македонски.
Може некој на кратко да ми ја прераскаже книгата ,, Островот на скриеното богатство " ? Ве молам итно ми е...
да не има некој да прави проектни темата е по бизнис Мерки за поттикнување на развојот на претприемништвото во РМ
Правам проектна задача на тема АНАЛИЗА НА СИСТЕМИ НА ФОРУМИ па ми треба поконкретно да напишам како се прави форум (низ неколку етапи) па ако можете вие да ми кажете како е направен форумов ...ви благодарам
Дали некој може да ми помогне на темата митски суштества односно за кентаур? Најдов нешто на интернет ама не ми е доволно ако има некој поголемо познавање за тоа нека ми пиши лп
Ве молам ако има некој семинарска за Петре М. Андреевски поточно за творештвото да ми ја прати во порака, фала однапред
Слики со љубовна содржина Вака.. Проектов ми е по француски јазик и ми требаат слики со љубовна содржина, кои не треба да бидат со дечко и девојка каде што се бакнуваат и сл., туку може да биде се што ве асоцира на љубов може да биде природа, животни и др. работи. Па ако сакате прикачете некоја слика. И може ако сакате и некоја љубовна порака да оставите пошто и тоа ми треба
Случајно дане има некој воведен дел по математика општо за математиката или поконкретно за аритметичка и геометриска прогресија ?