дали некој може некој на кратко да ми ја раскаже лектирата девојките на марко,но ве молам не копирајте го раскажаното од интернет
БИЗНИС ПЛАН Дали некој има некој бизнис план, или пак да ми даде пример за тоа како треба да изгледа бизнис план. Фала однапред
сакам да изберам македонски проектна може помош за која тема би имала повеќе информации и да бидне поинтересна?
Кој може да ми помогне до вечер кај 11h.Вака дали може да ми дадете наслови на песни (лирски) во кои има ономатопеја,асонанца,парономазија и алитерација?Итно ми е женски.Ми фали по уште една песна.Цел ден барам,а и професорката не ни даде доволен рок.Плисссс!!
Ми треба песна за 11 октомври ве молам кој што има некоја песна нека ми ја прати во лп најкасно до кај 9 часот .....
Девојки ми треба предлог тема за проектна по предметот Јавно право. Значи не проектната, нормално сама ќе ја правам , ми треба само некоја идеја за тема. Ич не ми текнува
незнаев каде да го поставам прашењево па ајде тука ... ако сакате да ми кажете утре треба да презентирам една лекција по македонски па несакам да биде онаа само кажи и толку ако знаете некои идеи да биде така попривлечно да ме сослушаат сите
Napravi prezentacija so Power Point, napravi poster, zalepi sliki, ubavi misli adekvatni so temata, ukrasi go so mali licni crtezcinja........
Oblagorodigo textot so interesni podatoci od internet, nesto sto na site ke im go privlece vimanieto, upotrebi animirani crtezi, izlezi od sema "izlezi ispej sedni".
Презентација за екологија ако има некој итно да ми даде Презентација за екологија ако има некој да ми даде итно ми треба!!! и неам појма бидејки сум нова на сајтот кај има презентации и други ствари
За домашна по истореија треба да најдам што се Феуди. Може некој да ми каже бидејки не можам никаде да најдам? Само ако може побрзо
Toчно незам,прв пат го слушам тој збор.Најверојатно сега си 7мо одд,па учиш за среден век.Ако се мисли на тоа феуди,да озачува феудалци тогаш тоа се луѓе од повисоката класа и кои поседуваат поголеми имото.Ако не е ова тогаш незнам на што се мисли.
БРЗО МИ ТРЕБА ПОМОШ ЈА ИМА ли некој Поетска читанка му треба на брачедами ми треба само 2-3 строфи ВЕ МОЛАМ ПОМОШ
baram glaven dela za tema , zelbata i ljubovta se krilja za glemi dela ,, ke moete li da mmi napisete najkaso da 11 i 30 biedejki ke go ucam za utre mi e eee!!!!!!!! <3 fala odnapred (za pismena mi e !!!!!!! )
За во понеделник ми е лектирата ,,Шагринска кожа" Доколку можете да ми дадете : 1. Анализа 2. Ликови Фала однапред