E dna molba od mene ako mozi da se najde nekoj da mi napravi proektna na tema na ,,Manua loa'' toa e vulkan koj se naoga na havaitee, ke platam za proektnata kolku sto e potrebno no ako ne se najde nekoja takva licnost bi bilo dobro i da mi dajte informacii nekakvi za ova tema mi treba mn ve molam pomagajte .. POMOS!!! fala od napred...
ке може некој да ми помогне да напишам вовед за проектна задача Конзерви од месо Прехранбена технологија ?
Изработувам семинарски, проектни задачи и по некој есеј . Koј има потреба слободно нека се обрати. Брзо, квалитетно и поволно.
Изработувам семинарски и проектни задачи. Брзо и поволно. Доколу ви треба слободно контактирајте ме преку пораче.
Имам проект за претприемнички вештини во бизнис работењето, па сакам да ве прашам дали може да ми кажете што да пишувам во воведниот дел
Изработувам семинарски и проектни задачи. Брзо и поволно. Доколу ви треба слободно контактирајте ме преку пораче , навремено за да ви биде достојно изработена.
Se izvinuvam sto pisuvam na latinica,od telefon sum priklucena. Dali nekoj ima material za intrahospitalni infekcii? Vi blagodaram
Изработувам семинарски и проектни задачи. Брзо и поволно. Доколу ви треба слободно контактирајте ме преку порака.
Да ми каже некој некоја тема по македонски за проектна. Ми рекоа дека може да пишувам и за некоја книга надвор од тие на училиште зошто се друго е обработен во последните 3 години
^ Бисеро моме, Бисеро, што носиш бисер на грло? Твоето грло хубаво и от дробнаго бисера хилјада пати побело. Бисеро моме, Бисеро, зошто со бисер покриваш твоето грло хубаво? Ја нејку бисер да баца, тук сака твоето грло. Бисеро моме, Бисеро, за кого нижиш бисерот? За кого готвиш дарои? Ја дарој бисер не сака, тук сака мома Бисера. Ke moze li nekoj da mi pomogne vo analizata na pesnata