дали има некој што има правено проектна задача по географија за било кој континет ми треба само колку да видам како да ја правам, или немора да биди за континет може само по географија било која
На сајтот има примери како треба да ти изгледа крајната верзија на проектната. Нема геогафија, но има пример за физика и математика како природни науки на македонски. Има и инфо околу техничка подршка и како оди бодувањето. Таму погледни.
Здраво, ми треба малку помош околу проектна по филозофија за Макијавели. Ако може некој да ми пише што поскоро. Ви благодарам
Љуѓе, ми треба проектна по биологија на тема: Молекуларна биологија и генетика. Ако некој случајно има нешто вакво или слично ве молам каже те, многу ќе ми се најде. Фала ви мнооогу
Dali moze nekoj da mi pomogne za pismena rabota, itno mi e? Imam da napisam na temi edna moja avantura ili ljubovno pismo. Blagodaram odnapred!
пред се сакам да ти кажам дека имаш посебна тема за овој вид помош. Ова ти е за проектни задачи.. за љубовни писма прогуглај малку имасш доста добри ствари, а за „една моја авантура“ мислам дека и самиот наслов ти кажува, твоја треба да е..
Дали се придржувате целосно до техничките правила на проектната задача? Јас имам отстапка направено место Times New Roman имам Calibri Light фонт и текстот ми е темно сив..
Може некој што има проектна задача по англиски да ми ја пушти? Ми треба да видам само како треба да изгледа отприлика, нашиот професор ич не се замара
здраво луѓе! ми требапомош за мојата проектна по Филозофија, на тема Либерализмот во новиот век. Дали може да ми дадете некои насоки или идеја како би го започнала воведот, бидејки не знам што точно да напишам во воведот. Благодараам
Ако сте студенти на УКИМ и имате десетина минути слободно време би ве замолил да ги потполните прашалниците, за дипломска работа се. Фала многу. https://goo.gl/forms/my03zLj4hJMKDjZP2
Професионална изработка на матурски проектни задачи за матуранти. Ви стоиме на располагање доколку имате потреба од дополнителни консултации, или пак доколку се двоумите која тема да ја одберете во зависност од предметот. Доколку со проектната задача, изработена во Word, посакате и Power Point презентација, добивате дополнителен попуст. Трудовите се изработувани од страна на истакнати професионалци, со долгогодишно искуство, инволвирани во наставно-научните тематики. Информациите кои се користат за изработка на проектната задача се од стручна литература. Цената варира во зависност од барањето на клиентот. Во цената влегуваат и сите можни корекции. Цена за проектна задача изработена во Word, изнесува од 500ден. до 1000ден. Цена за изработка на Power Point презентација, изнесува од 300 до 700 ден. Проектната задача целосно ќе биде завршена во рок од една недела. Плаќањето се врши на трансакциона сметка. Ве молиме, јавете се на време. -Невена 072208997
Здраво ми треба наслов онака некој поубав во врска со криминалот,криминалците и мафијата..Ако има некој било каква идеја слободно нека пише
Здраво девојки! Нудам изработка на проектни задачи (матурски и сл.), презентации и семинарски! Договор и цена во ДМ! Фала Ви! Поздрав!
Феминки, дали ќе оставам глупав впечаток ако презентирам матурска проектна премногу просто и општо познато? Јас ја завршив проектната, ама некако повеќе ми наликува на забавна статија отколку на длабоко истражување.. Многу ми е страв да не ми замерат и да не изгледам глупаво
Да, ми ја прегледа, ама иако ништо не ми рече, јас си знам. Всушност проектната не ми е истражување туку површно запознавање со некои болести.