Ajde malku pomos ke trbe da branam porekna i biznis plan denovive malku pomos za kako da pocnam od pocetok ednostavno kazano kako predgovor za kako da pocnam da prezentiram
Дали некој може да ми даде некој податоци за, НАБАВНА СЛУЖБА ВО ХОТЕЛИТЕ, многу би ми значело, фала однапред.
Дечки и девојки само да ви кажам дека пишувам пректни и семинарски, исто ако ви треба тема слободно пишете ми порака )
здраво , да прашам дали прават проблем околу фонтот јас насловната ја направив со Comic sans ? сигурно и целата проектна ќе ја правам со тој .
3 ако се двајца проф одат двете занив трета затебе а ако се тројца проф тогаш 4 три занив и другата затебе и не заборавај дека требе да ти биде прватаа страна во боја бидејќи едната останува кај менторт а таа другата истоа така а зимат другите проф
Фала .. Ни го кажаа ова уште на почеток затоа прашав. Една за мене, за професорот и за службата, дааа.
Многу брзо гледам дека си пишала Ако треба нешто слободно пиши, иако претпоставувам дека веќе си добила помош.
Јас би ве замолила сите вас ако може да ми помогнете на темата 'современи технологии во угостителството и туризмот Никаде не можам д најдам ништо на оваа тема Ви блгодарам.
Изработувам проектни задачи,семинарски и магистерски по најповолни цени и најбрзо. За само 2 дена проектна а за само 4 дена магистерска. Доколку има некој заинтересиран нека ми пише.