Одбрав проектна историја за државна матура за потпаѓањето на Македонија под османлиска власт. Фали некој може да ми каже во детали како точно треба да се одбрани пред комисијата.
Ако мислиш за проектната во средно, со спирали, порано околу 20 ден земаа за укоричување, сега можеби е малку поскапо.
Дечки дали е грешка ако на пример , значи само , зборот ,,ВОВЕД" ми е фонд 16ка за да дојде до воочливост нормално бидејќи 12ка е малку , а текстот ми е 12ка како што е нагласено во правилата? Исто на пр и ''Содржина" ми е фонд 16ка, а содржината како што си оди прва втора страна тоа се ми е 12 ка со проред 1.5 Исто и на насловната страна 12ка ми се само header and footer (горе името на училиштето , доле месец и година ), а Проектна задача за полагање на државна матура и тема ми се фонд 16..ве молам помош.
Дали ќе ми дадат помалку поени , и нема да ми биде 5? друго се е фонд 12 , header footer имам , број на страни ,проред 1.5
Zdravo, za novitetite so proektnava matura dali nekoj znae shto tocno kako treba? Ima na programata nekoi istrazuvacki delovi
Од лани е тој дел, треба да има пример поставено како треба да изгледа, иако лани не се обрнуваше многу внимание на истражувачкиот дел бидејќи покасно стигнаа измените, оваа година незнам како ќе биде, инаку мислам дека треба да пишуваш како твое мислење што те натерало да ја избереш таа тема и воопшто целат Проектна треба да изгледа така како истражување.
здраво ке може некој што има направено проектна задача по англиски јазик да покаже пример како треба да изгледа проектот
Zdravo..mi treba pomoš za proktna za leksickite osobenosti vo dramata Pecalbari dali nekoj bi mozel da mi pomogne...?
Zdravo mi treba pomos za proektna na tema razvoj na emocii na lugjeto, dali kje moze nekoj/a da mi pomogne mnogu bi mu bila blagodarna
nekoj da ne ima slucajno proektna zadaca/seminarska po sociologija na bilo koja tema, da mi pusti vo inboks? fala odnapred.