Помош!!!

Дискусија во 'Канта' започната од lutiche, 14 јуни 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lutiche

lutiche Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    :D мојата приказна е следнава... има едно типче се допишувам на фејсбук со него секој деен! и сега дојде ред мене да ми се засвиѓа затоа што е забавен и стваарно ми иде муабетот со него :D ме има викнато да искочиме неколку пати, ама се со друштво и на журки ( а мене тоа ми е непријатно)... има уште нешто... мислам дека нема да му се свиѓам зашо имам некое килце вишакк ии не сум убавица иако сликите на фејсбук ми се одлични(бирани, нормално) :D како и да е, свесна сум дека ќе останеме пријатели, ама мене едноставнооо ми се свииѓа :$
    молам за совет... :)

2. gokii

gokii Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    znaci vaka cim tvojata prikazna e vakva ,za toa so slikite i so nekoe kilce visok nema vrska zasto kolku i da gi biras slikite ne se prekriva se.. prvo iskocete nekolku pati so drustvo na zurki kako sto vikas i posle ke vidite a i najposle i da ostanete samo drugari pa ni toa ne e loso .. :rofl:

3. lutiche

lutiche Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    фала многуу! иако мене не ми изгледа толку едноставно колку шо е напишано :D

4. gokii

gokii Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    lutiche
    da i ne e tolku ednostavno od tvoja strana ama sepak nema da idete sami da se vidite prvo ke idete vaka pa ke procenis dali ke ke prodolzis ili ne .. :*

5. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Што му ја мислиш толку?? Излезете на кафе или навечер (сеедно,) правете муабет и подоцна ќе видиш како стојат работите. На машките пак и не им е толку важно дали имаш килце вишок ако им се свиѓа девојката. Не се замарај со физичкиот изглед, па не сме сите совршени. Секој е убав на свој начин :) Ако е створен за тебе, твој ке биде :)

6. gokii

gokii Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    se soglasuvam so tvoeto mislenje Amorw :D

7. lutiche

lutiche Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    нејќам да се разочарам :doh:

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    леле бре луѓееее има тема љубовни проблеми, си можела таму да го сместиш твојот проблем, не се секирај и таму ќе ти го прочитат и ќе те советуваат. ама ајде еве си отворила нова тема |( ама барем насловот да го напишеш како што треба... уффф каков неред на форумов станува од недоволно информирање пред регистрирање па и потоа |(

9. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    Се согласувам потполно...

10. lutiche

lutiche Истакнат член

Се зачлени на: