Ахх пустиот тој, колку е вкусен само, исто толку и е не здрав, ама ај не му одолевај де, не можеш едноставно. Го јадам и јас, со мајонез и е најсладок, понекогаш ако дома си испржам, а тоа ретко се случува, ќе си изрендам сиренце, буковец и мајонез озгора мх, мх, мх ми се пријаде сега пишувајќи
Поголем зависник од помфрит од мене нема Иако мајка ми го мрази пошто не бил здрав бла бла бла незнам што хахах ама таа кога е на работа тогаш јас си пржам
Помфрит јадам ама не премногу а го сакам да со кечап,мајонез или со сиренце од мек доналдс ми е најубав и во Тренд е многу убав.
Не ми е одвратен, но не го јадам. Не можам да се замислам да седнам некаде, да нарачам помфрит или пак да го ручам. Не, не, не. Во MCD, KFC или некое друго такво место за брза храна, скоро секогаш нарачувам оброк, ќе бидам доволна амициозна демек конечно ќе изедам се, и после 2-3 компирчиња другарите веднаш знаат дека имаат плус за јадење.
Не сум голем љубител на помфрит и ретко кога го јадам.Најубав ми е во МcDonald's и само таму со мерак го јадам.Дома мајка ми кога ќе направи најмногу го сакам со сирење или со кечап
Зависник сум од помфрит, 99% од луѓето неможат без чоколадо, јас без помфрит Најубав ми е оној замрзнат исецкан што го има по маркетите и дома да си го испржам. Втори по ред се МекДоналдс, а на другиве места ми е горе доле ист. Го сакам со кечап, мајонез, тартар сос, и со сите можни комбинации на сосови. Со се го сакам (смајлиштомутечатлиги)