Многу стари модели придаваат, имаат ставено цени до плафон и никако не ги симнуваат доволно, истата роба ја рекламираат со години, штета зашто стварно квалитетни им се производите
Во Зегин Виолета Watercare влажните се намалени од 69 на 49 и Corine de farme геловите за туширање од 259 на 189ден. Од 15.07 до 21.07
Женски а од каде купувате памперс? Имате ли приметено каде се поефтини или од каде стигнете? Јас претходно не, ама пред неколку месеци приметив дека во Зегин се најефтини и периодов практикував од таму (негде беа со 100ден. разлика). Денес случајно купив од Еурофарм и испадна дека таму се поефтини (иако претходно беа поскапи). Не знам дали се на акција или тоа им е редовна цена. Може ми е глупаво прашањево ама ептен често му мењам пелени, а и второто бебе ќе дојде уште малку па искрено и те како ми прави разлика ова. Памперс премиум кер и гаќички користиме.ќ
По која цена ги купуваш памперс премиум и по колку има во пакување? Не знам дали цената се разликува по бројка,мене ќе ми требаат за новороденче
Jas pred edna nedela od zegin kupiv i malo i golemo pakuvanje 3ce, vo maloto ima 20 peleni 300 i nesto denari bese, a vi golemoto ima 60, 700 i nesto denari neznam tocno.. Inaku 3ce koristam za ednomesecno bebe, ma da razlikata ne e mn golema so 2ka od obicniot pampers t.e. plaviot .. samo ne mi e jasno od koj br pocnuva premiumot zosto 2ka uopste nema po aptekive..
765 беше во Еурофарм, 815 претходно во Зегин. После ќе проверам колку е сега во Зегин. Цената е иста за сите бројчиња само бројот на пелени е поголем кај помалите. За колку пелени има во пакувањето можам да ти кажам после или утре, секако и мене ми е на список и најмалото бројче . @SevenHeaven Од 1 почнуваат и премиум. Јас за првото почнав со нив, прво мало пакување па докупив. Сега сум во план од старт едно големо пакување 1 па да одиме на 2ка.
-Попуст 70% на облека и обувки во Енци Менци Сити мол. -Виолета Watercare влажни во Кит Го 55ден -Памперс премиум во Рамстор од 907 на 750ден. Сега ја гледам сликава од Тинекс и не ми е јасна цената на памперсов...
За новороденче т.е 1 на премиум имаа 52 парчиња или 50 така нешто и беа 525-550 ден зависи од аптека до маркет. Ние сме на 3ка и има 60 парчиња 760 ден од маркет ги земав. А и 1 и 2 pampers premium care се иста цена Овие од рамстор ти се големи.
@Minnie-e зедов од Тинекс Премиум 5ка 566. 1 е 327ден. 2ка 540. Во Зегин се по иста цена 750 . @kukla21 мислам ги користи. И неа ќе ја тагнам.
Знам дека прашањето не е за овде, ама не можам да најдам соодветна тема. Дали во Зегин има влошки за градите? До сега од ДМ земав, ама сега не сум во можност.