Има и на веледа уриаж хаушка итн. Фала што пиша, ке дополнам козметика за синко, од 20% па нагоре се попустите.
Наскоро ќе почне ќерка ми со цврста храна па ми треба препорака за блендер, сецко, готвач на пареа... засебно или уште подобро се во едно хахаха. Од овде да почнам па после тањирчиња, прибор, па садчиња за складирање охооо... Да не е само нутри булет, го немаме овде.
Ти треба само блендер и тенџерче. Ставаш вода колку треба и вариш. Не е само нутри булет, има таков тип блендери со чашла и горење филипс, гледав едни расел хопс во нептун. Цените се исти. Вариш во тенџере, во блендерот ставаш овошје зеленчук месо додаваш вода и блендаш. На почеток повеќе да е мазно, потоа помалку за да има текстура и тоа е тоа. Рачен блендер е згоден за помала количина, овие блендери со чашка не фаќаат ако има малку зајре.
Да така е. Се подразмислив и решив дека е подобро да инвестирам во добар блендер што ќе ме служи и понатака отколку во таков повеќенаменски апарат кој што е и прескап. Рачен имам, имам и сецко купен од лидл па ќе се снаоѓам и со нив.
Јас ги користам 2 недели и задоволна сум, бебе има 3 недели. За ќерка ми (2.5год) исто втор месец ги купувам и супер се. Тенки се, меки и не ми пропуштиле. До сега користев виолета ама овие до акцијава ептен ефтино доаѓаат, 3ката за 700 ден 140 пелени доаѓаат.
И јас ги земав Молфикс добри се. Досега немаат пропуштено. Ама по грешка сум земала 2ка, па да идам 3ка да земам
Eee super stom se tenki, jas pocnav so pampers pa probav bekutan i slipi ama mng mi se kruti nekako pampersot najubav mi e pa se vrativ na toj