А 4ка памтиш ли колку има , ако е солидна бројка да ги земам , ако не Актив ќе си земам. Ако е само 38 ко 6ка не фала
Ама на картичка ти се впишуваат поени со се што ке купиш. На 3 месеци пресек. За еурофарм зборам. Јас кога купував пумпа и тековни работи 409 денари имав ваучер.
Меѓу зегин и еурофарм, повеќе се исплати да купиш во еурофарм. Јас на тоа мислам. Зегин ми дадоа сапун дав за поените.
Поените ми ги впишаа на картичка како и за сè. Ако немаш картичка, ќе ги платиш пелените со тој стандардниот попуст со 50 % на второто пакување. Таа на каса ќе ми ги наплатеше како во Зегин, па колешката ја потсети дека друга е цената штом имам картичка.
Jas probav aktiv ama nekogas koa ke ja soblecam ko da mi e mokro bebevo i toa bas kaj dundata i gore jajnicite...loso li ja stavam ili ne znam sto e. So premiumot ne bese vakva
Аа мене дездоранс дав ми дадоа мн се мутави стварно , сметки огромни накрај едно миривче , и а баталив картичката. И еурофарм исто почнав и а баталив мислев исто е како во Зегин , а и не одам често натаму , ама за пелениве ќе се прошетам
Во Еурофарм имаш на секои 3 месеци одредена сума пари во зависност од тоа колку си потрошил во тие 3 месеци и што сакаш можеш да си купеш. Пред една недела имав над 400 ден, купив памперси без да платам денар. Ова секако со картичката нивна
Стандард пакување имаат, цената им е 619 ден. Во Зегин се џамбо пакувањата и убедливо се најисплатливи.